Inicio Cultura Torrent acull aquest cap de setmana la Fira-concurse de Modelisme de la AMT

Torrent acull aquest cap de setmana la Fira-concurse de Modelisme de la AMT

4 minuto leer

Del 22 al 24 d’abril, el C. c. Les Amèriques acollirà una de les mostres de maquetes més importants del món amb impressionants reproduccions d’avions, vaixells i recreacions històriques

Més de 1.200 persones ja s’han inscrit al concurs de modelisme de manera en línia

El pròxim cap de setmana el Centre Comercial Les Amèriques acollirà, novament, la Fira de Modelisme impulsada per l’Associació de Modelistes de Torrent (AMT), que en la seua 26a edició continua sent el major referent d’Europa i una de les exposicions més grans del món en aquest àmbit. En aquest aspecte, es congregaran en la Fira al voltant de 10 grans associacions de modelistes provinents de llocs com Portugal, Anglaterra i altres regions d’Europa; per altra banda, l’exposició albergarà mostres aportades per més de 1.200 concursants inscrits en línia, que han contribuït fer aquest esdeveniment més gran si cap després de dos anys d’inactivitat a causa de la crisi sanitària.

“Aquesta fira és una mostra més de la gran labor i treball que des de la AMT s’està realitzant, i amb el qual han convertit a Torrent en un referent del maquetisme a nivell internacional”, destaca sobre aquest tema l’alcalde Jesús Ros. Per part seua, el president de la AMT, Gonzalo Pío, afirma que el seu objectiu és “convertir Torrent en la seu central del modelisme a nivell mundial, de manera que se li done el crèdit i el reconeixement que mereix aquesta fira”. Així mateix, la regidora de Cultura, Susi Ferrer, ha volgut destacar la repercussió d’una mostra “per la qual es preveu que passen més de 15.000 persones de diferents ciutats del territori nacional i de l’estranger”.

Així, del 22 al 24 d’abril, els visitants podran gaudir d’una sèrie d’impressionants maquetes d’avions, vaixells i reproduccions històriques, en un esdeveniment que culminarà el 24 d’abril amb l’acte de lliurament de premis. Cal destacar que, com a novetat enguany, s’atorgarà un premi a la millor associació d’entre aquelles participants. En relació a l’horari, la Fira podrà visitar-se el divendres de 17h a 21h, el dissabte de 9.30 a 21h i el diumenge de 10h a 14h; mentre que l’exposició podrà visitar-se el dissabte de 17h a 20:30h i el diumenge de 10h a 14h.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

La Asociación de Vecinos El Vedat organiza el I Mercado de Artesanía El Vedat

Este evento tendrá lugar el próximo sábado 23 de abril, de 9h a 14h, en la calle Font de S…