Inicio Notícies Joventut i Esports Torrent acull aquest cap de setmana el Campionat Provincial d’Atletisme Sub-16

Torrent acull aquest cap de setmana el Campionat Provincial d’Atletisme Sub-16

2 min read

Torrent reactiva l’esport amb l’arribada de competicions esportives respectant les recomanacions sanitàries

L’Ajuntament de Torrent, des de la Regidoria de Cultura i Esports, va comunicar ahir, en l’habitual trobada amb els mitjans, la reactivació d’algunes de les activitats esportives a la ciutat.

Torrent ha començat a organitzar competicions esportives i així,  aquest mateix cap de setmana hi tindrà lloc el Campionat Provincial d’Atletisme Sub-16. Hi participaran entre 10 i 12 equips de tota la província de València amb vora 20 atletes en cada un. El Club d’Atletisme de Torrent (CAT) participarà en aquesta competició que es durà a terme en les pistes d’atletisme de Parc Central.

D’altra banda, la regidora de l’Àrea de Cultura i Esports, Susi Ferrer, ha destacat les mesures de seguretat que s’han pres perquè aquests actes puguen dur-se a terme de manera responsable. “Estem preparats per a reprendre aquesta activitat respectant les recomanacions i protocols sanitaris” ha apuntat.

 “Torrent comença a reviure l’esport de manera segura, i convidem els equips a participar en les competicions a la nostra ciutat” ha afegit.

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Joventut i Esports
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

L’Ajuntament de Torrent continua amb la recuperació de les zones verdes del Vedat

Els serveis de jardineria treballen en la neteja de les faldes del Vedat pròximes a Mirama…