Inicio Notícies Benestar Animal Torrent obri la seua primera àrea d’esplai caní

Torrent obri la seua primera àrea d’esplai caní

3 min read
Situada en el carrer d’Albaida, l’àrea té un circuit d’agilitat, espai perquè els gossos hi puguen córrer, una font i una àmplia zona d’aparcament per als cotxes 
Dissabte de matí, la nova zona d’esplai caní, situada en el carrer d’Albaida, va obrir les portes per a rebre els veïns acompanyats dels animals de companyia. Es tracta d’una àrea ideada perquè els gossos hi puguen jugar i córrer mitjançant un circuit d’agilitat. A més, hi ha una zona habilitada per a l’aparcament de cotxes. Hi ha també papereres, Sanecan, una font adaptada per a beure tant els gossos com les persones, arbres i una zona d’ombra pròxima.
L’alcalde, Jesús Ros, que fou l’encarregat d’obrir les portes als nostres veïns no humans, donà la benvinguda a totes les famílies que es van acostar a gaudir de la zona d’esplai, que durant tot el cap de setmana ha tingut una gran activitat. “És el primer recinte caní que obrim a Torrent, i es tracta d’un espai perquè gaudisquen tots els veïns i veïnes juntament amb els animals de companyia, de manera respectuosa i cuidant l’entorn, com podem observar en el cartell de normes i consells que trobem en l’entrada i que és molt important que seguim per al funcionament correcte de l’àrea”, va destacar l’alcalde.
La regidora dels Drets dels Animals, Nadia Marín, explicava que “amb esta àrea, s’atén una de les reivindicacions de les protectores de la ciutat, que reclamaven una zona on poder gaudir en família de les mascotes i, a més, amb un ampli horari”. L’horari, que s’ha establit, pensant en el respecte a les hores de descans del veïnat, és: hivern (mesos de novembre a març), de dilluns a diumenge de 8.00 h a 23.00 h; i estiu (mesos d’abril a octubre), de 7.00 h a 24.00 h.
Ver más artículos relacionados
Ver más en Benestar Animal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent plena l’Auditori en els seus concerts de clausura

Al llarg de la setmana importants intèrprets del panorama nacional i internacional han ofe…