Inicio Igualtat Teatre, taules informatives i tallers en el Mes per a l’Eliminació de la Violència Contra les Dones de Torrent

Teatre, taules informatives i tallers en el Mes per a l’Eliminació de la Violència Contra les Dones de Torrent

2 min read

L’agenda preparada amb motiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Contra les Dones, a través del departament de Polítiques d’Igualtat de l’Ajuntament de Torrent, continua amb una multitud d’activitats. Aquest matí s’ha instal·lat una taula informativa en el ficus de la plaça Bisbe Benlloch amb tot tipus d’informació com a fullets amb telèfons d’interès per a situacions de violència de gènere: maltractaments, agressió sexual, abús sexual o assetjament sexual laboral. Igualment, el públic assistent, entre el qual es trobava la regidora d’Igualtat, Marina Olivares, ha pogut participar en un taller de manualitats en el qual realitzaven papallones.

D’igual manera, el departament de Polítiques d’Igualtat i Dona i Departament de Formació i Ocupació, a través d’Idea’t, han creat una Xarxa de Comerços per la Igualtat entre Dones i Homes, una iniciativa que pretén promoure la implicació del teixit empresarial i comercial de Torrent com a agents socials de canvi en la consecució d’una societat més igualitària.A més, divendres passat va tenir lloc un teatre contra la violència de gènere amb l’obra Metarmofosi. La plaça de la Unió Musical va acollir un gran nombre de persones que no van voler perdre’s l’obra teatral.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Igualtat
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

L’Ajuntament de Torrent continua atenent els dubtes i consultes d’empreses i negocis locals durant l’Estat d’Alarma

Les consultes d’empreses, comerços i autònoms poden dirigir-se a Idea’t per telèfon …