Inicio Notícies Economia S’inauguren a Torrent les noves oficines dels Registres de la Propietat

S’inauguren a Torrent les noves oficines dels Registres de la Propietat

4 min read

Les instal·lacions, situades en l’encreuament de l’avinguda de Barcelona 92 amb el carrer d’Atlanta 96 de Parc Central, donen servei a tots els habitants de la comarca

Ahir a la vesprada es van inaugurar oficialment les noves oficines dels Registres de la Propietat de Torrent (Registres 1 i 3), de les quals són titulars María José Renart i Consuelo Ribera, respectivament. Les instal·lacions estan situades en la confluència de l’avinguda de Barcelona 92 amb el carrer d’Atlanta 96, en la zona del Parc Central de Torrent. A l’acte van assistir l’alcalde Jesús Ros, les deganes nacional i autonòmica del Col·legi de Registradors de la Propietat, Mercantils i de Béns Mobles, María Emilia Adán i Begoña Longás, el sotsdirector general de l’Institut Valencià d’Administració Tributària (IVAT), Javier Casas Gimeno, a més d’altres registradors de la propietat, notaris de la zona, amics i treballadors.

Les instal·lacions tenen aproximadament mil metres quadrats de superfície, repartits en dos plantes. Es tracta d’un espai ampli per a l’Oficina Liquidadora, que dóna servei a tota la comarca, un espai per a atenció al públic, una zona de treball amb despatxos per als 24 treballadors i les dues registradores, un recinte de seguretat per a custòdia de documents, arxiu comú, banys i altres espais.


Més àmplies i modernes que en el seu emplaçament anterior, les noves oficines tenen tots els requeriments necessaris per a garantir la protecció de dades dels usuaris i usuàries, complixen perfectament la normativa i són accessibles per a persones amb discapacitat, a més de tindre l’equipament i tecnologia necessaris per a poder desenvolupar amb eficiència el treball diari.

Els habitants de Torrent i de la resta de la comarca disposen així d’unes instal·lacions més avançades i modernes on poder efectuar totes les gestions relacionades amb la compravenda d’immobles, pagament d’impostos o taxes, o assessorament per a l’adquisició d’un habitatge o local comercial. Les noves oficines fa que funcionen en el  nou emplaçament des de finals de febrer.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Economia
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent pedaleja en la Setmana de la Mobilitat

El col·lectiu Soterrenya ha entregat a València la bici número 500 de la iniciativa “Bicis…