Inicio Notícies Benestar Social Sessió informativa sobre el futur de les pensions

Sessió informativa sobre el futur de les pensions

2 min read

El centre de majors Mare de Déu de l’Olivar acull una sessió amb representants sindicals

La situació actual i futura de les pensions fou el tema principal de la xarrada informativa que va tindre lloc ahir en el centre de majors Mare de Déu de l’Olivar. En la sessió es va parlar sobre les garanties de les pensions, recollides en la Constitució i en la llei de la Seguretat Social, a càrrec de Miguel Jordán, de la Unió de Jubilats i Pensionistes de la UGT; Diego García, representant de la UGT; i Pepe Montalt, de CCOO.

En la xarrada, en la qual va participar el regidor d’Atenció a les Persones, Francesc Carbonell, també es van explicar les diferències entre les pensions contributives i ordinàries. També es va fer balanç sobre la desigualtat de les pensions segons el territori de l’Estat, així com les diferències que es donen entre pensions d’hòmens i dones.

La sessió va tractar també els reptes actuals i futurs del sistema de la Seguretat Social, com ara les anomenades “noves pensions”, que seran més elevades que les existents, per a treballs més qualificats. També es va parlar de l’impacte en les pensions de l’envelliment poblacional i l’augment de l’esperança de vida.

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Benestar Social
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent plena l’Auditori en els seus concerts de clausura

Al llarg de la setmana importants intèrprets del panorama nacional i internacional han ofe…