Inicio Notícies Joventut i Esports Puchol II, Raúl i Carlos guanyen el Trofeu Ciutat de Torrent d’Escala i Corda

Puchol II, Raúl i Carlos guanyen el Trofeu Ciutat de Torrent d’Escala i Corda

3 min read

La Gran Final es va disputar entre el trio guanyador i Francés, Félix i Monrabal II, amb un marcador de 60-30

El trinquet municipal José María Veguer va acollir, un any més, el Trofeu Ciutat de Torrent d’Escala i Corda, els passats 18, 20 i 27 de juliol. Pilotaris de renom es van donar cita en aquesta quarta edició del torneig, que, com cada any, va ser un èxit a la ciutat. Després de dos semifinals, la competició va concloure dissabte passat, amb la victòria de Puchol II, Raúl i Carlos.

La primera semifinal del Trofeu Ciutat de Torrent es va celebrar el dijous 18, amb la victòria de Puchol II, Raúl i Carlos enfront de De la Vega, Jesús i Nacho, amb un marcador de 45-60 punts. En la segona semifinal, celebrada el dissabte 20, el trio de Francés, Félix i Monrabal II va véncer a Marc, Pere i Tomás II, per 35-60.

Els dos trios finalistes van disputar la Gran Final el dissabte 27. Puchol II, Raúl i Carlos es van enfrontar a Francés, Félix i Monrabal II, amb un marcador final de 60-30 per als primers. Els vencedors van mostrar molta superioritat fins al parcial 40-15, amb una qualitat de joc innegable. A partir del 40-15, el trio de Francés, Félix i Monrabal II es van posar al seu nivell i van equilibrar la partida, encara que no van aconseguir superar la diferència i van perdre la Gran Final.

Abans de la final, el Club de Pilota de Torrent va retre homenatge a Dani de Benevites, pilotari de prestigi retirat, que va estar present en la partida.

L’alcalde Jesús Ros va entregar els trofeus als guanyadors, acompanyat de la regidora d’Esports, Susi Ferrer, i de l’ex pilotari Puchol. L’alcalde va voler donar l’enhorabona als vencedors i reconéixer “la gran labor que fan els pilotaris i el Club de Pilota de Torrent amb aquest torneig, que permet mantindre viu l’esport autòcton a la ciutat i donar-li visibilitat”.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Joventut i Esports
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Una sendera nocturna pel Vedat, protagonista de la programació del cap de setmana a Torrent

El cap de setmana a Torrent ve carregat d’activitats per a tota mena de públics, des…