S’intenta aconseguir una millor formació dels voluntaris que amb el seu esforç, dedicació i altruisme oferixen un servici molt important per a tota la ciutadania

Des d’esta setmana es dóna per finalitzada la campanya del Previfoc (prevenció d’incendis) i comença la campanya del Previmet (prevenció per pluges)

Dins del Pla de Formació Anual de Protecció Civil i mitjançant l’Institut Valencià de Seguretat Pública (IVASPE) es va oferir el curs de Maneig de desfibril·lador semiautomàtic, en el qual van participar els voluntaris de Protecció Civil de Torrent. Durant estes jornades de formació dividides en dos dies els participants van poder adquirir coneixements en matèries com ara anatomia i fisiologia, reanimació cardiopulmonar, altres tècniques de suport vital bàsic o legislació i manteniment del desfibril·lador extern semiautomàtic (DESA). Amb tot açò s’intenta aconseguir una millor formació dels voluntaris que amb el seu esforç, dedicació i altruisme oferixen un servici molt important per a tota la ciutadania.

Fi de la campanya Previfoc

Cal destacar que a causa de l’evolució de la climatologia des d’esta setmana es dóna per finalitzada la campanya del Previfoc (prevenció d’incendis) i comença la campanya del Previmet (prevenció per pluges). Mentre dure, dos voluntaris de protecció civil vigilaran el terme des del matí fins a la nit, en les seues funcions de prevenció i vigilància. En cas de necessitat (fortes pluges), esta dotació es veuria incrementada amb diversos voluntaris.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

También le puede interesar

Torrent posa en marxa el seu Pla Local de Gestió de Residus Domèstics i Assimilables

El pròxim 22 de setembre a les 19 h, a la sala d’actes de l’ajuntament, tindrà…