Inicio Notícies Cultura PROGRAMA D’ESPECTACLES DE L’AUDITORI TORRENT

PROGRAMA D’ESPECTACLES DE L’AUDITORI TORRENT

4 min read

Des d’aquest cap de setmana i fins al pròxim 26 d’abril l’Auditori Torrent ofereix una àmplia i variada oferta amb importants personalitats de l’espectacle

Gregory Sokolov, Concha Velasco, Patrícia Espejo, José Manuel Zapata, Jorge Javier Vázquez i la Companyia Hongaresa de Teatre

 

Aquest mes d’abril l’Auditori Torrent ens porta un variat programa d’espectacles on es recuperen algunes de les obres que van ser ajornades aquestes últimes setmanes.

Destaca el recital de Gregory Sokolov, reconegut com un dels més admirats pianistes per la intensitat poètica de la seua interpretació i el vast repertori d’obres que ofereix en els concerts. Així, el dilluns 26 d’abril, a les 19.00h, podrem delectar-nos amb el prodigiós talent de Sokolov que inclou en aquesta gira peces de Chopin i de Rachmaninoff.

A més, tenim l’oportunitat de gaudir de l’humor transgressor i irreverent de Patrícia Espejo, que ens porta la comèdia “Hablando sola” per a la vesprada del dissabte 10 d’abril, a les 19.00h.

El diumenge dia 11, a les 19.00h, l’Auditori presenta un ‘drama optimista’ on es combinen amor, tristesa, vitalitat, angoixa… en l’obra “La Habitación de María”, protagonitzada per la gran actriu Concha Velasco.

El divendres 16 d’abril, a les 19.30h, el tenor José Manuel Zapata ens seduirà amb un recital-monòleg, un viatge a través de la seua vida i la música que li ha acompanyat, titulat “Del revés”.

El diumenge 18 d’abril, a les 19.00h, la Companyia Hongaresa de Teatre presenta “Encendidas”, un muntatge teatral protagonitzat per Lola López, acompanyada en directe per la guitarra de José Manuel Gallardo del Rey i la veu flamenca de Paco del Pozo.

I, finalment, el presentador i comunicador de televisió, Jorge Javier Vázquez, oferirà al públic l’obra “Desmontando a Séneca”, un espectacle que combina projeccions, música, filosofia i molt humor; el diumenge 25 d’abril, a les 19.00h.

Més informació sobre la compra d’entrades, les reserves de grups i els descomptes generals en el telèfon de l’Auditori Torrent: 96 158 10 77.

 

 

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Xiquets i xiquetes de Torrent gaudiran aquest estiu del Campus FDM

L’Ajuntament de Torrent ofereix als escolars la millor alternativa estiuenca amb act…