Inicio Notícies Policia Local de Torrent forma vianants i futurs conductors i conductores

Policia Local de Torrent forma vianants i futurs conductors i conductores

2 min read

La Policia ha celebrat unes jornades teòricopràctiques d’educació viària per a fomentar la conscienciació en la prevenció dels accidents de trànsit i les conductes responsables en la conducció

La Policia Local de Torrent, des del departament d’UNIPROX, ha programat unes jornades de seguretat viària en dos punts de la ciutat. La primera, coincidint amb el Dia de la Bici, va tindre lloc ahir a la Torre, i la segona s’ha celebrat este matí en la plaça de la Unió Musical.

Són unes jornades extensibles a les xarrades ja impartides en els centres escolars en col·laboració amb STOP Accidentes, de manera que els xiquets puguen experimentar i aprendre de forma real les normes de circulació des del punt de vista tant del conductor com del vianant.

Els agents han estat presents en l’ensenyament en les funcions dels semàfors, passos de vianants i tota la senyalització, així com el comportament en les vies públiques, ja que l’objectiu és formar vianants i futurs conductors i conductores. En definitiva, estes activitats teòricopràctiques d’educació viària fomenten la conscienciació en la prevenció dels accidents de trànsit i les conductes responsables en la conducció.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent instal·larà un Punt Violeta en el Rockejat per a previndre i atendre agressions sexistes

Comptarà amb la informació necessària, assessorament i sensibilització, per a donar respos…