Inicio Notícies Cultura Pinzellades solidàries contra el càncer

Pinzellades solidàries contra el càncer

2 min read

La sala d’exposicions de Caixa Rural acull una mostra benèfica de l’associació Torrent d’Art

Fins al 4 de desembre està oberta a la sala d’exposicions de Caixa Rural Torrent la mostra Pinzellades Solidàries, de l’associació Torrent d’Art. La recaptació per les vendes dels quadres anirà destinada a la lluita contra el càncer a través de la Junta Local de l’Associació Espanyola contra el Càncer.

Divendres passat va tindre lloc la inauguració de l’exposició, que pot visitar-se de dilluns a divendres de 17 a 20 hores, i que està formada per divuit obres de diferents estils, grandàries i temes. La regidora de Cultura, Susi Ferrer, va destacar, d’una banda, la qualitat de les obres exposades i, d’altra banda, “el caràcter benèfic de la mostra per a una causa com la lluita contra el càncer”.

Per part seua, la presidenta de la Junta Local de Torrent de l’Associació Espanyola contra el Càncer, Amparo Almerich, va subratllar la solidaritat de la societat torrentina, que “sempre es bolca amb aquest tipus d’iniciatives”. En nom de l’associació Torrent d’Art, Francisco Gascón, va agrair la paticipación dels artistes locals que sempre estan disposats a col·laborar.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

El xocolate torrentí viatja a FITUR

La ciutat de Torrent impulsa en la fira el seu patrimoni gastronòmic, cultural, turístic i…