Inicio Notícies Cultura Pau Fernández obté el premi de piano Amparo Fandos

Pau Fernández obté el premi de piano Amparo Fandos

3 minuto leer

Els tres finalistes oferiren un concert en el Conservatori Professional de Música en un acte on es va decidir el nom del guanyador i es va fer lliurament dels premis.

Este cap de setmana, el Conservatori Professional de Música de Torrent va acollir la VI edició del Concurs Nacional de Piano Amparo Fandos; un certamen biennal, organitzat per l’Ajuntament de Torrent en col•laboració amb el Conservatori Professional de Música, que ha reunit virtuosos pianistes nacionals i internacionals residents a Espanya.

El divendres 28 d’abril es celebraren les proves eliminatòries del concurs, i el dissabte 29 va tindre lloc la gala final, amb un acte de clausura i lliurament dels premis. Al concurs es presentaren sis participants en la seua primera fase: Irene Cantos Pérez, Pau Fernández Benlloch, Mar Valor Navarro, Francisco José García Verdú, Juan José Lorenzo Egea i Jorge Nava Vásquez; i van fer les proves davant un jurat qualificat i de reconegut prestigi dins del panorama musical, format per Francisco Escoda Patrón, Miriam Gómez Morán i Rafael Salinas Tello. Els tres finalistes, que mostraren el seu art davant el piano, van competir en la gala de dissabte per tal d’aconseguir la victòria. Pau Fernández fou el guanyador del primer premi, i va oferir al públic un concert que clausurà l’edició del 2017. A l’acte van estar presents la regidora d’Educació, Patricia Sáez; la regidora de Medi Ambient, Inma Amat; i el regidor de Benestar Social, Francesc Carbonell.

Els premiats, amb edats compreses entre els 17 i els 21 anys, han demostrat el seu talent i el futur musical que els espera. Els guanyadors han sigut:
– Primer premi: Pau Fernández
– Segon premi: Mar Valor
– Tercer premi: Francisco José García
A més del reconeixement, els guardonats han obtingut una dotació de 2.500, 1.300 i 700 euros respectivament, segons l’ordre de classificació.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Pau Fernández se alza con el premio de piano Amparo Fandos

3 minuto leer

Los tres finalistas realizaron un concierto en el Conservatori Professional de Música, en un acto donde se decidió el nombre del ganador y se hizo entrega de los premios

Este fin de semana el Conservatori Professional de Música de Torrent acogió la VI edición del Concurso Nacional de Piano Amparo Fandos. Un certamen bienal, organizado por el Ajuntament de Torrent en colaboración con el Conservatori Professional de Música, que ha reunido a virtuosos pianistas nacionales e internacionales residentes en España.

El viernes 28 de abril se celebraron las pruebas eliminatorias del concurso, y el sábado 29 tuvo lugar la gala final, con un acto de clausura y entrega de premios. El concurso contaba con 6 participantes en su primera fase: Irene Cantos Pérez, Pau Fernández Benlloch, Mar Valor Navarro, Francisco José García Verdú, Juan José Lorenzo Egea y Jorge Nava Vásquez. Tras la realización de las pruebas ante un jurado cualificado y reconocido prestigio dentro del panorama musical, formado por Francisco Escoda Patrón, Miriam Gómez Morán y Rafael Salinas Tello. Los tres finalistas, que hicieron muestra de su arte ante el piano, compitieron en la gala del sábado por alzarse con la victoria. Fue Pau Fernández, el que se llevó el primer premio y otorgó al público con un concierto que cerró la edición del 2017. En el acto estuvieron presentes la concejala de Educación, Patricia Sáez, la concejala de Medio Ambiente, Inma Amat, y el concejal de Bienestar Social, Francesc Carbonell.

Los premiados, con edades comprendidas entre los 17 y los 21 años, han demostrado su talento y el futuro musical que les espera. Los ganadores han sido:
– Primer Premio: Pau Fernández
– Segundo Premio: Mar Valor
– Tercer Premio: Francisco José García
Además del reconocimiento, los galardonados han obtenido una dotación de 2.500, 1.300 y 700 euros, respectivamente según el orden de clasificación.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent llena el Auditori en sus conciertos de clausura

A lo largo de la semana renombrados intérpretes del panorama nacional e internacional han …