Inicio Notícies Benestar Social Obert el termini per a sol·licitar l’Ajuda Bebé de Torrent

Obert el termini per a sol·licitar l’Ajuda Bebé de Torrent

4 min read

La subvenció de 200 € està destinada a les famílies torrentines que hagen tingut un nou membre, bé per naixement o bé per adopció entre juliol i desembre de 2019

L’Ajuntament de Torrent ha publicat les bases reguladores de l’Ajuda Bebé 2020; una subvenció de 200 € per a fer front a les primeres despeses del nounat o xiquet en adopció. Així, podran sol·licitar-les les famílies empadronades a la ciutat que hagen tingut per naixement o adopció un fill o filla entre l’1 de juliol de 2019 i el 31 de desembre de 2019.

L’ajuda haurà d’emprar-se en productes de primera necessitat, és a dir, alimentació, higiene, roba, salut. A més, hauran de ser adquirits en els comerços de Torrent que s’adherisquen a la iniciativa a través d’IDEA’T. En aquest sentit, a més de representar una ajuda econòmica per a les persones beneficiàries, “afavoreix i impulsa els comerços locals, ja que la quantia de la prestació s’inverteix de manera directa en el comerç de proximitat”, ha declarat la regidora de l’àrea d’Igualtat, Marina Olivares.

El termini per a la presentació de sol·licituds serà d’un mes des de l’endemà de la publicació de la convocatòria en el BOP, és a dir, des del 2 d’octubre fins al 2 de novembre (tots dos inclusivament). S’hauran de presentar, preferentment, per mitjà del tràmit que s’habilitarà a l’efecte i que estarà disponible en la seu electrònica de l’Ajuntament de Torrent.

Les famílies sol·licitants de l’Ajuda Bebé hauran d’estar empadronades a Torrent, de forma acreditada i ininterrompuda, amb almenys 12 mesos d’antelació al naixement o l’adopció. També es valora, com a criteri de concessió, la situació econòmica de la unitat familiar. Les bases reguladores d’aquesta prestació es poden consultar en el següent enllaçhttps://bit.ly/33kyuex.

 

 

Les famílies sol·licitants de la “Ajuda Bebé” hauran d’estar empadronades a Torrent, de forma acreditada i ininterrompuda, amb almenys 12 mesos d’antelació al naixement o l’adopció. També es valora, com a criteri de concessió, la situació econòmica de la unitat familiar. Les bases reguladores d’aquesta prestació es poden consultar en el següent enllaç: https://bit.ly/33kyuex.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Benestar Social
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent manté el personal del servei neteja i desinfecció de la ciutat

L’objectiu és mantindre els reforços de serveis i mitjans per a fer front a una recu…