Inicio Notícies Obert el termini d’inscripció al curs sobre ciberviolència que organitza el CIJ 

Obert el termini d’inscripció al curs sobre ciberviolència que organitza el CIJ 

2 min read

Fins al pròxim 12 de maig, les persones interessades podran inscriure’s en aquest curs gratuït sobre violència de gènere 

El Centre d’Informació Juvenil de Torrent (CIJ) ha posat en marxa nous cursos dirigits als jóvens de la ciutat. Entre ells, es troba el nou curs sobre ciberviolència en les xarxes socials, en el qual es tractaran temes com el control de la parella, el ciberassetjament, la sextorsió o el grooming (ciberseducció de menors) Una iniciativa que vol conscienciar la població més jove sobre les pràctiques abusives relacionades amb els entorns digitals, un esforç que se suma a les diferents accions d’assessorament i acompanyament que es realitzen des de diferents departaments municipals.

En les xarrades s’informarà sobre com poder identificar totes aquestes tipologies de violència, prevenir-les i evitar-les; conèixer les seues conseqüències, com fer-los front, no ser còmplices i identificar exemples de bones pràctiques, a més de descobrir recursos disponibles en la xarxa. 

Aquesta activitat està dirigida a jóvens entre 16 i 25 anys, que podran apuntar-s’hi a través de la web del CIJ, des del 21 d’abril fins al 12 de maig. El curs tindrà lloc a les aules de l’Espai, en la segona planta de l’Edifici Metro.

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Xiquets i xiquetes de Torrent gaudiran aquest estiu del Campus FDM

L’Ajuntament de Torrent ofereix als escolars la millor alternativa estiuenca amb act…