Inicio Notícies Joventut i Esports Nova programació formativa en el CIJ de Torrent

Nova programació formativa en el CIJ de Torrent

3 min read

Cursos de valencià, aprenentatge en l’ús de desfibril·ladors externs o monitors de temps lliure són les propostes per als pròxims mesos

El Centre d’Informació Juvenil de Torrent (CIJ) ha presentat la nova oferta formativa per al mes de setembre. La programació inclou dos cursos de preparació per a presentar-se a les proves de valencià convocades per la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià. D’una banda es presenta el curs de nivell C1 (50 hores), que es realitzaran en dos torns, matí o vesprada, des de novembre a maig.

La segona iniciativa és un curs de C2 de valencià, el contingut se centrarà en el temari de l’examen i, a diferència del C1, es tracta d’un intensiu de 21 hores. L’activitat també té dos torns, matí i vesprada, però només durant els mesos de setembre i octubre.

Una altra proposta del CIJ és l’activitat formativa per a instruir-se en l’ús de desfibril·ladors externs semi automàtics (DESA); una formació per a aprendre el maneig de desfibril·ladors externs que ajuden a prestar una atenció primerenca en cas de parada cardíaca fins a l’arribada d’un equip mèdic especialitzat. El curs tindrà lloc el 19 d’octubre amb una duració de 4 hores.

D’altra banda, els torrentins i torrentines poden formar-se per a convertir-se en monitors d’activitats de temps lliure infantil i juvenil, una col·laboració pensada especialment per als i les joves en situació de desocupació que vulguen exercir les funcions de monitor/a en campaments, escoles d’estiu, activitats extra escolars, itineraris a la natura i a la ciutat, tallers en fires i moltes altres activitats de temps lliure i educació no formal. El programa serà impartit per l’Escola d’Animació Juvenil ABAST, homologada per GeneralitatJove. IVAJ.

El període per a sol·licitar plaça en tots els cursos s’obri el 2 de setembre, i pot gestionar-se de manera presencial en el CIJ, o bé a través del següent enllaç: http://www.torrentjove.com/va/activitats

Ver más artículos relacionados
Ver más en Joventut i Esports
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

L’Ajuntament de Torrent continua atenent els dubtes i consultes d’empreses i negocis locals durant l’Estat d’Alarma

Les consultes d’empreses, comerços i autònoms poden dirigir-se a Idea’t per telèfon …