Inicio Notícies Economia Nous Espais tramita més de 2.000 consultes en la seua oficina de mediació

Nous Espais tramita més de 2.000 consultes en la seua oficina de mediació

2 min read

L’empresa municipal deriva des de 2016 400 derivacions a serveis socials i lloga 250 habitatges

L’oficina d’habitatge públic de l’empresa municipal Nous Espais ha dut a terme 404 derivacions a de serveis socials, ha assessorat 275 persones, ha atés 2.106 persones en l’oficina de mediació i ha llogat 250 habitatges des de maig de 2016, segons dades de l’últim informe presentat.

Detalladament, Nous Espais ha derivat des de maig de 2016 404 casos a serveis socials. Aquestes actuacions es van concretar en 50 paralitzacions de desnonaments, 102 tramitacions de lloguer social amb bancs i propietaris, 70 assessoraments jurídics i 182 casos de cerca de lloguer social.

En el cas de l’assessorament jurídic, de les 275 tramitacions, al voltant d’un terç eren consultes relatives al lloguer d’habitatge; el 56% eren consultes relatives a la comunitat de propietaris i el 10% restant eren altres consultes a compra-venda, fiscalitat i altres assumptes.

D’altra banda, s’han exercit 2.106 tràmit de mediació amb diferents problemes amb l’habitatge com amb els préstecs hipotecaris, clàusules sol, impagaments de lloguer, entre altres. A més, s’han llogat un total de 250 habitatges amb rendes econòmiques.

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Economia
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent homenatja a Rosa Ortí i Alfred Domínguez, Filla Predilecta i Fill Adoptiu de la ciutat

El programa d’actes del cap de setmana es completa amb activitats falleres, musicals…