Inicio Juventud y Deportes Nou Bàsquet Torrent, subcampió autonòmic júnior

Nou Bàsquet Torrent, subcampió autonòmic júnior

2 min read

Els de Torrent es classifiquen per al campionat nacional, que tindrà lloc al maig a Saragossa

El Nou Bàsquet Torrent participarà en el pròxim campionat d’Espanya de clubs després de proclamar-se subcampió de la fase final autonòmica, celebrada el passat cap de setmana a Torrent. El Nou Bàsquet Torrent va disputar el passat diumenge passat el partit decisiu enfront del València Bàsquet, que es va portar el primer lloc després de véncer als de Torrent 99-66. Juguetilandia Terralfás i CA Montemar van ser els altres dos equips participants en la fase final.

La fase final del campionat autonòmic júnior, que organitza la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana (FBCV), es va celebrar de divendres a diumenge en el pavelló El Vedat de la capital de l’Horta Sud. La regidora de Cultura, Susi Ferrer, va acompanyar al president del Nou Bàsquet Torrent, Cándido Martínez, i al president de la FBCV, Salvador Fabregat, en el lliurament de trofeus.

Després de la celebració de la fase final autonòmica a Torrent, Nou Bàsquet Torrent i València Bàsquet participaran en el campionat nacional de clubs, que tindrà lloc a Saragossa a principis de maig.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Juventud y Deportes
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

L’Ajuntament de Torrent remodela i redistribueix les àrees de Govern Local

L’alcalde Jesús Ros ha signat aquest matí el decret d’alcaldia mitjançant el q…