Inicio Notícies Cultura Música, cultura i esport en l’agenda del cap de setmana a Torrent

Música, cultura i esport en l’agenda del cap de setmana a Torrent

6 min read

El trinquet municipal acull les finals del Campionat de Galotxa El Corte Inglés

La plaça de la Unió Musical i els voltants de la Torre, escenaris del primer certamen Dansa Torrent

El cap de setmana a Torrent arriba amb un ventall d’activitats per a tots els gustos i edats. La programació de “Tic Tac, Torrent i Cultura, Torrent al carrer” dona el tret d’eixida amb el festival Dansa Torrent. Les escoles, acadèmies de ball, associacions i col·lectius participen en esta iniciativa on el ball, la música, la cultura i les ganes de passar-ho bé són les protagonistes. El festival començarà dissabte a les 19.30 h en la plaça Major amb diferents actuacions de folklore i flamenc. Diumenge a les 19.30 h, l’espectacle continuarà, però amb un canvi d’escenari; en este cas, la plaça de la Unió Musical acollirà altres actuacions. A més, el públic podrà participar en un flashmob amb Nadia Hadri Gómez i el seu grup Dance For Life i gaudir-ne.

El teatre també estarà present este cap de setmana gràcies a Cucurucú Teatre; una activitat emmarcada en la programació de “Tic Tac”. D’esta manera, l’Hort de Trénor es convertix en l’escenari de l’obra Amics? Amics!, representada per l’alumnat d’infantil i primer cicle de primària. Dissabte a les 19 hores.

També dissabte a la vesprada és torn de l’Escola Búlgara, que ens delectarà, a les 17.30 h a la Casa de la Cultura, amb un tast de la seua cultura i tradicions a través del ball.

Galotxa

En l’àmbit esportiu, el trinquet municipal de Torrent acull les finals del Campionat Autonòmic de Galotxa El Corte Inglés, que enguany arriba a la 44a edició i en què han participat més de 150 equips en diferents categories. Les partides se celebraran dissabte a les 18.30 h i diumenge a les 17.15 h.

Una altra proposta esportiva arriba amb la sisena edició de la Patinada Popular, organitzada per Patinar X Torrent. La concentració tindrà lloc diumenge a les 10 h en la plaça de la Unió Musical. Les persones participants hauran de portar aliments no peribles, ja que es tracta d’un acte solidari. Durant el matí hi haurà animació i música a càrrec del dj Franz. Les inscripcions poden fer-se a través de www.patinarxtorrent.com

Programació infantil

Mitjançant una divertida obra de teatre, els xiquets i les xiquetes descobriran la importància de l’alimentació saludable i la nova piràmide alimentària. Diumenge a les 11 h en l’Hort de Trénor.

D’altra banda, el Centre Ambiental El Vedat ha preparat una jornada de portes obertes este dissabte per a celebrar el Dia del Medi Ambient. Des de les 11 h fins a les 13.30 h hi haurà activitats debades; i a les 12.30 h tindrà lloc una ruta pel bosc del Vedat per a fer una neteja de plàstics.

Diumenge a les 11 h, el centre organitza un taller perquè els més menuts de la casa descobrisquen que el coral pertany a un grup d’animals molt interessant.

Música

LAuditori s’omplirà de música dissabte a la vesprada amb el concert de la banda del Cercle Catòlic de Torrent, en benefici de la Fundació María Auxiliadora. L’espectacle començarà a les 19 h.

Activitats tradicionals

El punt final del cap de setmana el posaran la processó en honor a Nostra Senyora del Bon Consell, a les 20 h en la parròquia del Bon Consell, i les celebracions amb motiu del centenari de l’Obra Social Femenina.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent instal·larà un Punt Violeta en el Rockejat per a previndre i atendre agressions sexistes

Comptarà amb la informació necessària, assessorament i sensibilització, per a donar respos…