Inicio Notícies Educació Monte-Sión inicia el projecte ‘Shape the Future Teacher’

Monte-Sión inicia el projecte ‘Shape the Future Teacher’

2 min read

Professors de cinc països diferents formaran part d’un projecte europeu

El pròxim 14 de novembre comença el programa Shape the Future Teacher, un nou projecte impulsat per Erasmus i la Unió Europea dedicat als professors d’educació secundària i de formació professional.

La idea principal del programa consisteix a desenvolupar i aplicar un conjunt d’escenaris d’aprenentatge fent servir eines TIC en una àmplia gamma i diversitat de matèries.

El projecte començarà el dia 14 de novembre i continuarà fins al 20 del mateix mes, període durant el qual es realitzaran diverses activitats ja programades.

El 14 de novembre arribaran els professors des de diferents destinacions (Grècia, França, Itàlia i Portugal). El 15 de novembre, al matí, començarà el primer curs de formació i culminarà el dia amb una visita al taller d’un artista faller. El 17, es realitzarà una visita guiada al centre històric de València. El 18 de novembre, tindrà lloc el segon curs de formació, i a la vesprada es visitarà l’Albufera. El 19, la programació continua amb l’últim curs de formació i una reunió per a avaluar la trobada i l’organització d’aquest. Finalment, el 20 de novembre cada professor visitant tornarà al seu país d’origen.

Es calcula que, el nombre total de participants implicats, directa o indirectament, en el projecte Shape the Future Teacher arribarà al voltant de les 4000 persones.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Educació
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent acull ‘Leyendas del deporte’, la reeixida mostra del Museu de l’Esport

Una exposició en l’ Antic Mercat reuneix prop de 300 objectes relacionats amb les grans ll…