Inicio Notícies Joventut i Esports Més de 600 ciclistes se citen a Torrent en el Circuit MTB València

Més de 600 ciclistes se citen a Torrent en el Circuit MTB València

2 min read

L’agenda esportiva a Torrent d’este cap de setmana ha tingut com a protagonista la competició Circuit MTB València, una prova pensada per als amants de la bici de muntanya. L’esdeveniment, organitzat per l’empresa Mesesport València, se celebra de gener a maig de 2020 i té presència en deu ciutats diferents de la Comunitat Valenciana. Per això, més de 600 persones amb les seues bicicletes van recórrer durant dissabte i diumenge diferents paisatges de muntanya torrentins mitjançant dues proves diferents: una crono i una marxa.

El tret d’eixida va tindre lloc dissabte al matí amb una crono de 4,9 km de distància, una prova per als amants de la velocitat i que tenia com l’eixida en Monte Vedat. El programa va continuar diumenge amb la Marxa MTB Torrent que tenia com a punt d’eixida el Toll i l’Alberca. En aquesta segona prova, els participants van recórrer 45,13 km amb 610 metres de desnivell positiu acumulat.

La regidora d’Esports, Susi Ferrer, que va fer lliurament dels premis en les diferents modalitats, va destacar que “Torrent se situa una vegada més en la capital de l’esport, com bé el demostra aquesta prova o l’eixida que vam tindre la setmana passada de la segona etapa de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana”.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Joventut i Esports
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent posa en marxa el seu Pla Local de Gestió de Residus Domèstics i Assimilables

El pròxim 22 de setembre a les 19 h, a la sala d’actes de l’ajuntament, tindrà…