Inicio Notícies Cultura Més de 30.000 persones visiten l’exposició de Playmobil de Torrent

Més de 30.000 persones visiten l’exposició de Playmobil de Torrent

2 minuto leer

La mostra tanca les seues portes consolidant el seu èxit com una alternativa d’oci saludable i segura

L’exposició de playmobils més gran realitzada fins al moment a la Comunitat Valenciana, situada en el centre comercial Les Amèriques de Torrent,  va tancar les seues portes el passat 8 de gener amb unes notables xifres d’assistència, ja que més de 30.000 persones van recórrer els 1.700 metres quadrats d’instal·lació per a admirar els diferents diorames que conformaven l’exposició. Un total de tretze mostres de diverses temàtiques, fruit de la col·laboració entre l’Ajuntament de Torrent i l’Associació Espanyola de Col·leccionistes de Playmobil (AESLICK), que durant les festes nadalenques van reunir col·leccionistes, venedors i famílies de tots els llocs. A més, un total de 546 alumnes de les escoles de Torrent han visitat aquesta exposició.

“Estem molt contents amb la rebuda i el suport que ha mostrat la gent a aquesta iniciativa, convertida quasi en una tradició nadalenca del nostre municipi. I esperem que aquest èxit puga repetir-se en un futur”, ha manifestat la regidora de Cultura, Susi Ferrer.

Una vegada més, l’edició va ser clausurada amb el sorteig de diversos jocs exclusius de playmobil, que van ser repartits a quatre persones premiades de tots els visitants de l’exposició. El sorteig, que va ser celebrat el passat 8 de gener, va poder seguir-se a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Torrent.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Llega una nueva edición de la 10k y la Media Maratón de Torrent

El próximo domingo 8 de mayo se realizará la salida de ambas pruebas desde Parc Central El…