Inicio Notícies Cultura Martirio i Chano Domínguez enlluernen en el primer dia de Jazz Panorama

Martirio i Chano Domínguez enlluernen en el primer dia de Jazz Panorama

3 min read

Delvon Lamar Organ Trio i Mayra Andrade actuan el divendres i dissabte en el festival

Martirio i Chano Domínguez van portar el millor jazz a l’Auditori Vicent Torrent la nit d’ahir en el tret d’eixida d’una nova edició del Jazz Panorama. Fa ja 20 anys que la cantant i el pianista gadità van enlluernar al món amb la seua reinterpretació de les cobles clàssiques amb arranjaments de jazz. Ahir, amb “Bola de Neu”, un espectacle en honor al gran pianista i intèrpret cubà Ignacio Villa, l’amor i l’humor van ser els protagonistes de la seua actuació, que va emocionar a tots i totes les assistents del festival.

Però Jazz Panorama no acaba ací. El millor jazz nacional i internacional seguirà present els pròxims dos dies amb l’actuació de Delvon Lamar Organ Trio i Mayra Andrade.

Delvon Lamar Organ Trio se citaran hui a les 22 hores en l’Auditori Vicent Torrent amb la seua contagiosa mescla de soul, jazz i rhythm&blues. Amb el commovedor so de l’òrgan de Delvon, l’explosiva guitarra de Jimmy i la perfecta bateria de Keith, la banda delectarà al públic amb una mescla única i impecable.

Per a tancar el festival, l’essència de Cabo Verde arribarà a Torrent el dissabte 20 a les 22 hores amb l’actuació de Mayra Andrade. La cantant portarà una mescla de la seua música materna i els ritmes més tropicals. Un pop actual que es mou entre el romanticisme occidental i la sensualitat del sud, el reggae i els ritmes africans.

Totes les entrades estan a la venda en les taquilles de l’Auditori de Torrent o en la seua pàgina web.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

L’Ajuntament de Torrent remodela i redistribueix les àrees de Govern Local

L’alcalde Jesús Ros ha signat aquest matí el decret d’alcaldia mitjançant el q…