Inicio Festes i tradicions María Silla Mora lluirà un vestit inspirat en la reina Isabel la Catòlica amb una capa de sis metres

María Silla Mora lluirà un vestit inspirat en la reina Isabel la Catòlica amb una capa de sis metres

2 min read

12 patges de famílies de la germandat acompanyaran la Reina de l’Encontre el Diumenge de Resurrecció

La Reina de l’Encontre, María Silla Mora, lluirà el Diumenge de Resurrecció un vestit inspirat en la reina Isabel la Catòlica, amb una capa de 6 metres. El vestit amb el qual María Silla desfilarà com a Reina de l’Encontre i Ángel de Resurrecció en l’acte culminant de la Setmana Santa està elaborat en jacquard, teixit de fils en metàl·lic en plata, és de color champagne i està brodat amb fil de plata.

La capa, de sis metres de llarg, és de color verd oliva, representatiu de la germandat de l’Oració de l’Hort, serà portada per dotze patges, la majoria pertanyents a famílies vinculades a la germandat. Els seus vestits estan elaborats amb la mateixa tela que el de la Reina de l’Encontre. A més, cada patge porta el seu inicial en la parlota, un tipus de barret pla utilitzat en el segle XVI.

El brodat de la capa, que dibuixa la flor de la passió, està inspirat en l’estendard de la germandat, elaborat l’any 1971.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Festes i tradicions
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent instal·larà un Punt Violeta en el Rockejat per a previndre i atendre agressions sexistes

Comptarà amb la informació necessària, assessorament i sensibilització, per a donar respos…