Inicio Festes i Tradicions Los colectivos culturales, falleros y vecinales celebran sus fiestas

Los colectivos culturales, falleros y vecinales celebran sus fiestas

3 min read

El concurs de fanalets, la setmana cultural andalusa o les festes de la urbanització ‘Mas de la Muntayeta’ ocupen l’est cap de setmana

A pocs dies de l’inici de les festes patronals de la ciutat, els col·lectius culturals, fallers i veïnals de la ciutat celebren les seues festes i setmanes culturals. Aquest cap de setmana la capital de l’Horta Sud ha acollit, entre altres, actes com el concurs de Fanalets, les Setmana Cultural andalusa o les festes de la urbanització ‘Mes de la Muntayeta’.

Diversió per als més xicotets
Els fallers i les falleres més xicotets i xicotetes van poder gaudir el divendres del Concurs de Fanalets organitzat per la Falla Sants Patrons. Un esdeveniment en el qual els xicotets van convertir els melons d’Alger en fanalets que després van passejar pels carrers del barri. El guanyador a “Millor Fanalet” va ser per a Santi Barber.

Cap de setmana andalús
La Setmana Cultural de l’Associació d’amics de la Cultura Andalusa va finalitzar amb un cap de setmana replet d’actes. El divendres es va organitzar un sopar en la qual podien gaudeixen de l’actuació “Quadres de Ball”; la festa va continuar el dissabte amb un esmorzar de ‘germanor’, que es va rematar a la nit amb un Gran Espectacle de Varietats.

Urbanització Mes de la Muntayeta
La urbanització de Mas de la Muntanyeta celebra les seues festes estiuenques, amb el seu tradicional sopar i diverses activitats.
Uns actes amb els quals la ciutat ja calfa motors per a viure les seues festes, als van acudir, com cada any, l’alcalde Jesús Ros i el regidor de festes, Pascual Martínez, així com representants de la corporació municipal.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Festes i Tradicions
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent publica les bases de les subvencions en matèria educativa

Les sol·licituds podran realitzar-se fins al 15 de setembre de manera telemàtica a través …