Inicio Notícies Cultura L’Oficina de Promoció i Ús del Valencià presenta el llibre Torrent, un poble ple de contes III, en el marc de la Fira del Llibre

L’Oficina de Promoció i Ús del Valencià presenta el llibre Torrent, un poble ple de contes III, en el marc de la Fira del Llibre

3 min read

Dimarts passat va tindre lloc la presentació del llibre Torrent, un poble ple de contes III en el marc de la Fira del Llibre i els dies 2 i 3 es va organitzar la lectura pública dels contes que recull. Els autors van anar eixos dies a la Fira del Llibre a llegir els seus contes, el dia 2: primer i segon cicle de primària i el dia 3: tercer cicle de primària i secundària.

Un any més, l’Ajuntament de Torrent, des de l’Oficina de Promoció i Ús del Valencià, s’ha encarregat de coordinar, corregir i editar el llibre que recull els contes de tot l’alumnat torrentí  que ha participat en el concurs de literatura en valencià dels Premis Sambori, convocat per la Fundació Sambori d’Escola Valenciana. En la iniciativa ha col·laborat l’associació torrentina La Gavella. És el tercer any que s’edita i enguany arreplega un total de 132 contes. “S’ha coordinat el projecte per poder donar continuïtat a esta iniciativa tan important per al futur de la nostra llengua ja que potencia el gust i el plaer de llegir i escriure en valencià.”, va explicar la regidora d’Educació i Dinamització Lingüística, Patrícia Saéz, alhora que va agrair la participació dels professors i alumnes.

Les escoles participants en esta edició han sigut el CEIP Antonio Machado, el CEIP Federico Maicas, el CEIP Les Terretes, el CEIP Lope de Vega, el CEIP Mare de Déu del Rosari, el CEIP Miguel Hernández, el CEIP Sant Pasqual, l’Escola el Drac, el Col·legi Montesión, el CEE Squema i els instituts La Marxadella, Serra Perenxisa, Tirant lo Blanc i Veles e Vents.

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent plena l’Auditori en els seus concerts de clausura

Al llarg de la setmana importants intèrprets del panorama nacional i internacional han ofe…