Inicio Notícies L’Hort de Trénor estrena la programació infantil de tardor

L’Hort de Trénor estrena la programació infantil de tardor

4 min read

El Centre Ambiental del Vedat completa el programa amb tallers i activitats, a més del concurs de joguets reciclats

Amb l’arribada del mes d’octubre, l’agenda dels caps de setmana del públic infantil s’omple d’activitats que fomenten la seua formació, creativitat i companyonia. Dos espais naturals, l’Hort de Trénor i el Centre Ambiental del Vedat, són els encarregats de programar un calendari replet de tallers, on el respecte al medi ambient és un dels eixos centrals.

D’una banda, l’Hort de Trénor oferix la seua proposta tots els diumenges al matí. Mitjançant jocs i manualitats, els xiquets i xiquetes analitzaran fòssils, animals o crearan cremes d’àloe vera. Per exemple, este cap de setmana és el torn de “Paisatges de Tardor”, una activitat on els participants podran gaudir de primera mà els canvis que aquesta nova estació està fent amb el paisatge, com la caiguda de fulles o el canvi de color dels arbres. Per a acabar realitzaran i decoraran un mural. El diumenge des de les 11 a les 14 h.

La programació de l’Hort de Trénor per a este últim trimestre de l’any s’acomiadarà el dia 16 de desembre amb un taller de postals nadalenques reciclades. Els xiquets i xiquetes podran realitzar unes creatives felicitacions que es portaran a casa per a obsequiar als seus amics i familiars.

Per la seua part, el Centre Ambiental del Vedat ha preparat per a este cap de setmana un taller tradicional i de cuina, on es crearan fruites de massapà, que després podran menjar-se i compartir amb les seues famílies. Divendres, dissabte i diumenge a partir de les 11 h.

La programació continua amb tallers de manualitats que explicaran als més xicotets i xicotetes tots els secrets de les aus, els dinosaures, els minerals, o fins i tot realitzaran cacau natural. L’astronomia solar i la història de les estreles també estan presents en la programació. Tots dos tallers mostren els secrets de les constel·lacions, que tant han fascinat a joves i majors durant tant temps. A més, des del Centre Ambiental es realitza com tots els anys el concurs de joguets reciclats, organitzat per l’Ajuntament de Torrent, i que s’exposaran els dies 1 i 2 de desembre.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Comença la instal·lació de la nova gespa artificial dels camps de futbol de Parc Central

La renovació forma part de la llista d’Inversions Financerament Sostenibles, millore…