Inicio Notícies Joventut i Esports L’esport per a tots i totes arriba al Parc Central de Torrent amb el II Clinic Inclusiu de Ciclisme

L’esport per a tots i totes arriba al Parc Central de Torrent amb el II Clinic Inclusiu de Ciclisme

2 min read

Les persones assistents a la jornada van poder descobrir les possibilitats del ciclisme inclusiu amb bicis adaptades, cadires manuals o elèctriques

El Parc Central de Torrent va acollir aquest dissabte al matí el II Clinic Inclusiu de Ciclisme Adaptat; un esdeveniment esportiu organitzat per Unlimited Wheels amb la finalitat d’aconseguir una normalització que afavorisca la integració de l’esport adaptat. Durant tot el matí es van realitzar una infinitat d’activitats dirigides a tots els públics i adaptats a totes les edats.

L’alcalde Jesús Ros, la regidora d’Esports, Susi Ferrer, i l’equip de govern, van estar presents en aquesta cita, encapçalada per l’esportista torrentina paralímpica Ruth Aguilar, que va congregar a un ampli públic familiar, no sols per a participar, sinó per a animar des de les graderies. Ferrer va destacar que “és important i fonamental realitzar activitats d’aquest tipus, que fomenten i visibilitzen l’esport adaptat”.

Com a novetat en aquesta segona edició, es va organitzar la primera Eco Route Torrent, que va donar a conéixer el carril bici de Torrent; una ruta que compta amb aproximadament 30 km i que arriba fins a Alcàsser. D’aquesta manera, es va demostrar que el carril és un bon espai per a recórrer amb bicis adaptades, cadires manuals o elèctriques, acobles elèctrics o patinets. Per a finalitzar el matí de convivència, es va desenvolupar la taula redona “Valors, esport i salut”, després de la qual es va realitzar un menjar entre tots els assistents.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Joventut i Esports
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent plena l’Auditori en els seus concerts de clausura

Al llarg de la setmana importants intèrprets del panorama nacional i internacional han ofe…