Inicio Notícies Joventut i Esports L’esport adaptat, protagonista en la ciutat de Torrent

L’esport adaptat, protagonista en la ciutat de Torrent

3 min read

Unes activitats lúdiques i esportives on han participat diferents col·legis de la província de València, entre els quals es trobaven el CEE L’Encarnació i el CEE Torrepinos

El Pavelló Municipal El Vedat va acollir ahir pel matí les X Jornades de Bàsquet per a Jocs Esportius Adaptats, una activitat englobada dins de les activitats dirigides a persones amb discapacitat en edat escolar dins del marc dels XXXV Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana, que organitza la Direcció Territorial d’Educació, Recerca, Cultura i Esport de València. La jornada ha consistit en la participació de diferents centres d’educació especial de la província de València, entre els quals es trobaven els torrentins CEE L’Encarnació i CEE Torrepinos, en partits (repartits?) en les categories infantil (minibàsquet) i absoluta (bàsquet). S’han reunit més de 250 persones entre alumnat i acompanyants (professorat i cuidadors).

En finalitzar l’activitat, s’han lliurat els premis per als equips guanyadors de cada categoria i de medalles a tots els participants. Als jocs hi han assistit el regidor de Benestar Social, Francesc Carbonell; la regidora de Drets Personals, Encarna Lerma, i la regidora d’Esports, Nadia Marín. Carbonell ha destacat la importància de la participació en este tipus de jocs i activitats per a fomentar la igualtat, l’adaptació i la integració esportiva. Els centres que hi han participat són el CEE Carmen Picó (Alzira), CEE Mare de Déu de l’Esperança (Xest), CEE Enric Valor (Gandia), CEE Sant Cristòfol (Sagunt), CEE L’Encarnació (Torrent), CEE Torrepinos (Torrent), CEE Rosa Llácer (Castellar-Oliveral), CEE Ruiz Jiménez (València), CEE Professor Sebastián Burgos (València) i Koynos (Godella).

Ver más artículos relacionados
Ver más en Joventut i Esports

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent plena l’Auditori en els seus concerts de clausura

Al llarg de la setmana importants intèrprets del panorama nacional i internacional han ofe…