Inicio Notícies Educació L’Espai Municipal Infantil Parc Central organitza unes jornades de portes obertes

L’Espai Municipal Infantil Parc Central organitza unes jornades de portes obertes

3 min read

Els xiquets i xiquetes de 3 i 9 anys podran gaudir d’activitats gratuïtes des del 16 al 27 de setembre

El Espai Municipal Infantil Parc Central presenta el seu programa d’activitats després de les vacances d’estiu i ho fa amb una jornada de portes obertes durant el mes de setembre. El centre, recurs del departament d’Educació de l’Ajuntament de Torrent, ofereix des del dia 16 al 27 de setembre un programa d’activitats que “fomenten l’ensenyament, la creativitat i la convivència dels i els xiquets i xiquetes participants”, ha assenyalat la regidora d’Educació, Patricia Sáez. Els més xicotets i xicotetes de la casa podran gaudir cada vesprada d’una activitat diferent, entretinguda i didàctica: jocs, tallers, conta contes, etc., sempre guiades per professionals. La programació es realitza de dilluns a divendres, de 16.45 a 20.15 h. i els pares poden decidir si els seus fills passen allí la vesprada completa o part d’ella.

A partir del mes de novembre el Espai Municipal Infantil Parc Central oferirà un calendari d’activitats per als dissabtes al matí de robòtica, japonès i màgia, entre altres, temes molt entretinguts.

Per a realitzar les inscripcions, que seran acceptades per ordre segons s’apunten, o conèixer tota la informació pot consultar-se la web del Xiquet en el següent enllaç: http://bit.ly/2ntb7gz; o bé assistint al propi Espai Municipal, avinguda Olímpica, número 9. L’horari d’atenció és: dimarts i dijous de 10 a 12.30 h i de dilluns a divendres de 16.45 h a 17.30 h i de 18.30 h a 19.15 h. El correu electrònic és: espainfantil.torrent@gmail.com, telèfon 673 60 06 86.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Educació
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

L’Ajuntament de Torrent reforça el servei d’atenció al ciutadà

S’ha habilitat un nou espai en la planta baixa de l’edifici de Ramón y Cajal, …