Inicio Notícies Educació Finalitza l’Escola de Nadal amb una programació plena de diversió

Finalitza l’Escola de Nadal amb una programació plena de diversió

2 min read

Una vintena de xiquets d’entre 3 i 12 anys han gaudit d’activitats i tallers durant el període vacacional

Divendres va finalitzar l’Escola de Nadal de Torrent, un servei oferit per l’Àrea d’Educació de l’Ajuntament de Torrent en col·laboració amb l’empresa EDUCO. La iniciativa, que incloïa activitats molt variades, divertides i educatives, s’ha dut a terme durant el període nadalenc en el col·legi públic Antonio Machado.

En la iniciativa, dirigida a alumnes d’entre 3 i 12 anys, hi han participat 20 xiquets i xiquetes, els quals, durant els dies laborables del període vacacional de Nadal, han gaudit de diferents tallers i activitats. Una manera de “donar resposta a la necessitat dels pares i mares perquè a causa del treball no poden conciliar la vida laboral amb la familiar, i d’esta manera han pogut fer-ho”, ha assenyalat la regidora d’Educació, Patricia Sáez.

La programació ha sigut dissenyada pensant en la formació, però sobretot en la diversió. Tallers, manualitats i jocs han omplit les jornades de l’Escola de Nadal, que ha comptat amb professionals especialitzats que s’han encarregat de cuidar els participants i de convertir els matins en sessions amenes i molt divertides. A més, l’Escola de Nadal ha inclòs un servei d’escola matinera per a les famílies de 7.30 h a 9.00 h.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Educació
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent plena l’Auditori en els seus concerts de clausura

Al llarg de la setmana importants intèrprets del panorama nacional i internacional han ofe…