Inicio Notícies Joventut i Esports Les Quedades de Running Femení de la 10KFem se celebren aquest cap de setmana a Manises i Torrent

Les Quedades de Running Femení de la 10KFem se celebren aquest cap de setmana a Manises i Torrent

4 min read

Les Quedades de Running Femení de la 10*KFem se celebren aquest cap de setmana a Manises i Torrent. El dissabte 1 de febrer, a les 9 hores, tindrà lloc la quedada a la Ciutat de l’Oci i l’Esport de Manises. L’entrenament serà dirigit per l’ambaixadora de la prova, Merche Ábalos, atleta d’elit del Club Atletisme Serrà, subcampiona d’Espanya de Marató Màster 45 en 2016, a Sevilla, i per Meravelles Aparicio entrenadora de *Running i directora de la carrera.

I, el diumenge 2 de febrer, la quedada serà a les 9.30 hores, en el Pavelló Poliesportiu Anabel Medina de Torrent. En aquesta ocasió l’ambaixadora de la carrera serà Mª Carmen Lis, entrenadora en Training Planet, llicenciada en Educació Física i Finisher en la MIM 2019 (Marató i Mitja del Penyagolosa).

Aquestes quedades, l’objectiu de les quals és el foment de l’esport femení, es conceben com una activitat oberta dirigida a corredores principiants o expertes que vulguen començar a entrenar, millorar les seues marques i/o completar una carrera de 10km. La inscripció és gratuïta a través de la web de la prova en http://www.carrera10kfem.com/quedadas10kfem/

Les Quedades consisteixen en una sessió d’entrenament, que comprenen calfament, tècnica de carrera, canvis de ritme i consells professionals per a la bona pràctica del running amb la finalitat d’aconseguir els objectius esportius de cadascuna i ajudar a progressar més ràpidament en el running a les corredores en els nivells iniciació i avançat.

La Carrera 10KFem és la primera carrera de 10 km de categoria femenina d’Espanya i que aconsegueix la seua sisena edició en aquest 2020. Està organitzada per i per a dones amb l’objectiu de fomentar l’esport femení i visibilitzar a les dones en l’esport.
És una prova que es troba dins del calendari oficial de carreres de València i és una proposta única a Espanya, sent pionera en la seua distància a nivell nacional per a promoure l’esport femení i commemorar el Dia Internacional de la Dona des de l’àmbit esportiu. Està pensada per a debutar en els 10.000 metres o per a millorar la marca personal. En qualsevol cas, la idea és que totes les dones puguen experimentar la magnífica sensació de proposar-se un repte esportiu i aconseguir-lo.

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Joventut i Esports
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent plena l’Auditori en els seus concerts de clausura

Al llarg de la setmana importants intèrprets del panorama nacional i internacional han ofe…