Inicio Notícias Les obres dels centres escolars de Torrent avancen durant el mes d’agost

Les obres dels centres escolars de Torrent avancen durant el mes d’agost

6 min read

En les instal·lacions esportives torrentines continuen les labors de millora

Les obres de millora i reparació en els col·legis públics de Torrent continuen en marxa durant les vacances escolars. Aquestes obres són promogudes per l’Ajuntament de Torrent dins del marc del PLA EDIFICANT, programa per a millora dels centres públics docents finançat per la Conselleria d’Educació. Nous Espais Torrent, empresa pública municipal de l’Ajuntament de Torrent, ha elaborat els projectes d’execució, i desenvolupa la Direcció d’Obra de les actuacions.

El programa, que es troba en la seua primera fase, s’aplica a huit col·legis del municipi: CEIP Lope de Vega, CEIP Sant Pasqual, CEIP Sant Joan Baptista, CEIP Joan XXIII, CEIP El Vaig moldre, CEIP Miguel Hernández, CEIP Federico Maicas i CEIP Antonio Machado. La inversió ascendeix a més d’un milió d’euros. Aquestes obres consisteixen en canvi de finestres, adequació de banys i vestuaris, renovació de closos i millores en patis i pistes esportives. Les obres el mes d’agost es troben en el següent punt:

• En el CEIP Lope de Vega està finalitzada la pintura exterior de l’edifici de Primària i s’aquesta gestionant les actuacions per a escometre la renovació del clos del col·legi.
• En el CEIP Sant Pasqual s’estan executant actuacions en el gimnàs de renovació de vestuaris, canvi de finestres i millores interiors, i preparant els treballs per a la renovació del mur exterior del col·legi.
• En el CEIP Federico Maicas es troba en procés de renovació del clos exterior del col·legi i també dels closos interiors en patis.
• En el CEIP Antonio Machado s’està executant treballs de millora en patis i pistes esportives, i també de renovació del tancament exterior del col·legi.
• En el CEIP Sant Joan Baptista s’estan realitzant el canvi de finestres de tot el col·legi.
• En el CEIP Joan XXIII (Edifici Infantil) s’estan realitzant el canvi de finestres de tot el centre, així com la renovació i millora de banys i vestuaris.
• En el CEIP El Molí està finalitzada la substitució del clos metàl·lic. S’està realitzant la reparació i pintura del mur exterior.
• En el CEIP Miguel Hernández està finalitzada la renovació del tancament en la façana principal, i s’està executant la reposició del clos interior en patis.


Instal·lacions esportives

A més, Nous Espais desenvolupa també la Direcció d’Obra d’altres quatre actuacions en instal·lacions esportives de la localitat, intervencions promogudes per l’Ajuntament de Torrent en el marc de les inversions financerament sostenibles (IFS). Les millores s’estan duent a terme en el Pavelló El Vedat, la piscina La Cotxera, els camps de futbol de Sant Gregori i el poliesportiu Anabel Medina.

• En el Pavelló El Vedat estan finalitzades les obres de reparació i neteja de cobertes; reparacions diverses a l’interior de l’edifici i pintura interior.
• En la piscina La Cotxera s’estan executant obres de canvi d’aixeteries en vestuaris, per unes altres que permeten la regulació de temperatura en cada cabina de dutxa.
• En els camps de futbol de Sant Gregori s’estan executant obres de canvi d’aixeteries en vestuaris, per unes altres que permeten la regulació de temperatura en cada dutxa. Altres actuacions de millora en vestuaris, graderia, i instal·lació de xarxes de fons en els límits del camp.
• En el poliesportiu Anabel Medina s’estan gestionant les actuacions i treballs per a escometre la millora en la façana principal de les instal·lacions, així com la reparació i millora dels frontons (sòls, paraments i xarxes laterals).

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícias
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent plena l’Auditori en els seus concerts de clausura

Al llarg de la setmana importants intèrprets del panorama nacional i internacional han ofe…