Inicio Festes i Tradicions Les falles de Torrent es bolquen en Bryan Prósper

Les falles de Torrent es bolquen en Bryan Prósper

2 min read

La falla Saragossa-Parc Central va organitzar un acte benèfic, amb el suport de l’Ajuntament de Torrent, en el camp de futbol Sant Gregori

El camp de futbol Sant Gregori de Torrent va acollir, el passat 8 de desembre, unes jornades esportives solidàries organitzades per la falla Saragossa – Parc Central amb el suport de l’Ajuntament de Torrent i el de diverses comissions falleres. A l’acte hi van assistir membres de la corporació municipal i representants de la societat civil fallera.

La matinal va començar amb una gran ovació a Bryan quan va eixir al terreny de joc per a iniciar el partit de futbol amb el servei d’honor. El partit es va disputar gràcies a una xicoteta representació fallera de cada comissió, que hi va voler assistir per a donar suport a la lluita del menut i col·laborar en la seua recuperació.

Bryan va estar acompanyat de familiars i amics. A més, els assistents van poder gaudir de les actuacions de la batucada Cientambores i de l’equip de gimnàstica rítmica Àngels. A continuació, la comissió va tenir el plaer de nomenar Bryan Prósper faller d’honor.

El total de la recaptació de les entrades i de la rifa i el 20 % de la recaptació del bar fou de 2.800 €, els quals es destinaran a la clínica Therasuit València per a la recuperació de Bryan.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Festes i Tradicions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent plena l’Auditori en els seus concerts de clausura

Al llarg de la setmana importants intèrprets del panorama nacional i internacional han ofe…