Inicio Festes i Tradicions Les falles de Torrent arrepleguen els premis de Conselleria a l’ús del valencià en els llibrets

Les falles de Torrent arrepleguen els premis de Conselleria a l’ús del valencià en els llibrets

2 min read

Vicente Caballer es retira amb una mascletada nocturna en la falla Sant Valerià

Les falles de Torrent calfen motors per a celebrar la setmana gran i durant el cap de setmana passat l’activitat no ha parat. Diumenge a la vesprada, la Generalitat Valenciana va concedir el Premi a l’Ús del Valencià en els Llibrets a sis comissions falleres de Torrent. Les falles que van obtindre estos reconeixements van ser: Carrer Benemèrita Guàrdia Civil, Avinguda, Plaça Sant Roc, Sant Valerià, Ramón y Cajal i Sant Gregori.

D’altra banda, les falleres majors de Torrent, Carmen Raga Ortí i Leyre Gallego Ruiz, amb les corts d’honor, van visitar diumenge al matí l’Exposició del Ninot de València. Una jornada molt divertida i que és el preàmbul a tots els actes de l’agenda fallera.


Comiat de Vicente Caballer
Un dels grans mestres pirotècnics, Vicente Caballer, es retira amb una gran mascletada nocturna en la falla Sant Valerià. L’espectacle, que tindrà lloc a les 23 h del dia 19, s’ha avançat d’hora per a respectar el descans del veïnat. La mascletada tindrà grans sorpreses, molt de color, efectes i un final apoteòsic.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Festes i Tradicions
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Jesús Ros, Alcalde de Torrent

Aquest matí Torrent ha constituït la seua corporació municipal per a la legislatura 2019-2…