Inicio Festes i tradicions Les falleres majors de Torrent visiten la Policia Local i Nacional

Les falleres majors de Torrent visiten la Policia Local i Nacional

2 min read

El compte enrere per a la setmana gran de les falles de 2019 ja ha començat i els carrers de Torrent ja estan plens de festa. Hui les falleres majors de Torrent, Carmen Raga Ortí i Leyre Gallego Ruiz, han encetat la jornada amb la visita institucional als cossos de seguretat de la ciutat per a agrair la coordinació i el gran treball que cada dia duen a terme per tal de vetlar per la seguretat de la ciutadania.

Al ritme de dolçaina i tabalet i acompanyades de les corts d’honor i el regidor de Festes, José Antonio Castillejo, les màximes representants de les festes josefines han visitat el concessionari Ford de Torrent. Després, la comitiva s’ha dirigit a la comissaria de la Policia Nacional i, per a tancar la jornada, han visitat la Policia Local, on han sigut rebudes per Eduardo Martínez Asensi, comissari en cap.

Recepció Diputació  
Ahir de vesprada, les falleres majors de Torrent participaren en la recepció fallera de la Diputació de València, celebrada en el Palau de la Batlia. La fallera major de València, Marina Civera Moreno, va rebre els participants d’este acte que va tindre la presència de centenars de fallers i falleres de les comissions torrentines, de tota València i de la comarca.

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Festes i tradicions
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent instal·larà un Punt Violeta en el Rockejat per a previndre i atendre agressions sexistes

Comptarà amb la informació necessària, assessorament i sensibilització, per a donar respos…