Inicio Notícies Les dones del centre social del Xenillet confeccionen màscares en un taller de creativitat tèxtil i les donen al col·legi Joan XXIII

Les dones del centre social del Xenillet confeccionen màscares en un taller de creativitat tèxtil i les donen al col·legi Joan XXIII

3 minuto leer

El Centre Social Xenillet du a terme des de fa diversos anys unes accions formatives i d’animació a la lectura, dirigides a persones en risc d’exclusió social. Es tracta de cursos de formació, organitzats per l’ONG Lliga Espanyola per a l’Educació i la Cultura Popular, i finançats per l’Ajuntament de Torrent.

Un d’aquests cursos és el taller de creativitat tèxtil, on les dones que hi han participat han anat confeccionant al llarg del curs unes màscares per a ús infantil, que, amb posterioritat, han entregat al director del col·legi públic Joan XXIII, situat en el mateix barri on es feien els cursos de formació.

La donació de les màscares es feu el passat dia 16, en la sala d’actes del Centre Social Xenillet, i hi van anar les alumnes de l’aula de formació de creativitat tèxtil i material reciclat, el director del centre escolar i el regidor de Benestar Social, José Antonio Castillejo. “La idea sorgeix amb la pretensió que l’aprenentatge d’aquestes dones es convertisca en un treball que revertisca en la seua mateixa comunitat. L’enfocament comunitari sempre ha sigut prioritari en aquestes accions, perquè és molt gratificant i motivador aprendre en el teu entorn, per al teu entorn i pel teu entorn més pròxim”, ha destacat el regidor. Així mateix, va voler destacar, en particular, que aquest taller mereix un doble reconeixement, tant per la seua labor de formació i inserció sociolaboral per a les usuàries del centre social, com pel gest del lliurament per als alumnes de primària del col·legi, que són qui finalment s’han beneficiat també dels resultats del curs.

 

 

 

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Llega una nueva edición de la 10k y la Media Maratón de Torrent

El próximo domingo 8 de mayo se realizará la salida de ambas pruebas desde Parc Central El…