Inicio Festes i Tradicions Les associacions de veïns viuen un cap de setmana de festes

Les associacions de veïns viuen un cap de setmana de festes

5 min read

Els sopars i concursos són algunes de les activitats que destaquen en les celebracions estiuenques.

Les urbanitzacions de la ciutat van organitzar diferents activitats el passat cap de setmana, emmarcades dins de les seues tradicionals festes d’estiu.

L’Associació de Veïns de Sant Cayetano, amb motiu de les seues festes, van organitzar el divendres un sopar de més de 90 anys de tradició, que va acabar amb l’alcalde Jesús Ros jugant a jocs populars amb els veïns. El diumenge al matí van celebrar la missa en honor a Sant Cayetano a l’Església del Bon Consell, i a la vesprada va tindre lloc una processó a la qual van acudir diversos membres de la corporació municipal.

El divendres a la nit, la urbanització El Pantà va celebrar el seu tradicional concurs de paella, on van acudir prop de 500 persones però només 25 penyes van buscar fer el millor plat d’aquest menjar típic. Van comptar amb la presència de l’alcalde Jesús Ros acompanyat de membres de la corporació municipal.

Pel seu costat, el Càmping La Piràmide va organitzar  dins de la seua programació de festes un mercat ambulant i una bodeguilla solidària a favor de “Adisma” (Associació de discapacitats de Massamagrell) el diumenge al matí. L’amfitrió i protagonista d’aquest dia va ser Francisco Banderas, que pateix diversitat funcional, al costat de la directiva del càmping que van acollir a diversos membres de la corporació municipal.

La comunitat equatoriana de Torrent ha celebrat aquest cap de setmana la festa de la Verge del Cigne, coincidint amb l’el Dia Nacional de l’Equador, amb una missa i una processó en el seu honor. Va ser una jornada molt emocionant on van presentar als confrares de 2020 i li van donar un detall al rector Juan José Llorens en el seu comiat en agraïment a la seua dedicació al poble equatorià. Van estar presents el regidor de festes Pascual Martínez i la regidora de educació Patricia Sáez.

D’altra banda, la urbanització Colònia Blanca, immersa en les seues tradicionals festes d’estiu, va celebrar el dilluns a la nit un concurs de tapes i els seus famosos playbacks. Amb un jurat especial, els i les veïnes van lluitar per aconseguir el millor punxe, tant pel seu sabor com per la seua presentació. A això li van seguir els playbacks interpretats per les xiquetes i els xiquets de la urbanització, que van començar amb una interpretació especial de la falla Ángel del Alcazar de Torrent, de la qual formaven part tres veïnes de la Colònia Blanca. Tres membres del Club de Gimnàstica Acrobàtica Acrolimpics de Torrent també van arrancar l’aplaudiment del públic amb la seua actuació.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Festes i Tradicions
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Una sendera nocturna pel Vedat, protagonista de la programació del cap de setmana a Torrent

El cap de setmana a Torrent ve carregat d’activitats per a tota mena de públics, des…