Inicio Notícies Economia Les associacions de Torrent es formen en matèria de noves obligacions fiscals i documentals

Les associacions de Torrent es formen en matèria de noves obligacions fiscals i documentals

2 min read

L’Ajuntament, en col·laboració amb la Fundació Horta Sud, oferix formacions periòdiques per a ajudar les associacions en la seua gestió

La Fundació Horta Sud, en col·laboració amb la Delegació de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Torrent, va organitzar ahir en el Centre de Majors Mare de Déu de l’Olivar una sessió formativa sobre les noves obligacions fiscals derivades de la Llei 39/2015. Les associacions participants en la reunió van rebre consells sobre les gestions de les associacions amb Hisenda i en matèria de subvencions arran dels nous canvis normatius i legislatius.

La regidora de Participació Ciutadana, Susi Ferrer, que va ser l’encarregada de donar la benvinguda i inaugurar la jornada, va reconéixer la labor de la Fundació Horta Sud “que treballa de manera exemplar en l’associacionisme de tota la comarca, i gràcies a la qual les nostres associacions poden estar actualitzades i formades en matèries fiscals”.

En el mes d’abril, representants de multitud d’associacions de la ciutat ja van participar en una sessió similar, en aquell moment centrada en les obligacions documentades derivades de la nova legislació. Les associacions de Torrent es formen en matèria de noves obligacions fiscals i documentals.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Economia
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

L’Ajuntament de Torrent convoca, un any més, els premis al bon ús del valencià en les falles

Les comissions falleres poden presentar els textos de les falles i el llibret fins al dia …