Inicio Festes i tradicions L’EMAT acull la presentació de l’exposició “Art, festa i foc” i del llibre La primera flor

L’EMAT acull la presentació de l’exposició “Art, festa i foc” i del llibre La primera flor

3 min read

La sala d’exposicions de l’EMAT va acollir, ahir de vesprada, la presentació de l’exposició “Art, festa i foc” i del llibre La primera flor, organitzada per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Torrent i emmarcada dins de la programació de la setmana cultural “El febrer més llarg”. Un febrer que comença hui i que inclou activitats culturals, tradicionals i festives en la ciutat de Torrent.

L’exposició “Art, festa i foc” està composta d’11 obres pictòriques de Paco García Gascón; uns quadres que combinen diferents estils i tècniques. La mostra es pot visitar en l’EMAT i es suma a l’exposició “Memòria del foc”, que s’emplaça en la mateixa sala i que fa un recorregut pels 50 anys d’història de huit comissions falleres de la nostra ciutat. En segon lloc es presentà el llibre de La primera flor, la recuperació del cronista oficial de Torrent d’una història romàntica escrita per B. Morales San Martín en 1912 i ambientada en l’Entrada de la Flor de Torrent.

L’acte va estar moderat per Presen Mora, i va comptar amb la participació de José Royo, cronista oficial de Torrent, Francisco García Gascón, president de l’associació Torrent Pinta, i José Ros, president de la confraria del Rosari. També hi va estar present l’alcalde, Jesús Ros, i el regidor d’Atenció a les Persones, Francesc Carbonell, a més d’una representació de les festes torrentines, com la fallera major de Torrent, M. Jesús Rincón Prieto, i la seua cort d’honor, la clavaria i la confraria de la Mare de Déu del Rosari o el president de la JCGGSS.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Festes i tradicions
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent presenta un intens programa nadalenc carregat de diversió, solidaritat i inclusió

El 31 de desembre la plaça Unió Musical serà escenari de les primeres Campanadas Infantils…