Inicio Notícies Cultura L’Auditori gaudeix amb un concert d’indis i vaquers per a tota la família

L’Auditori gaudeix amb un concert d’indis i vaquers per a tota la família

3 min read

La Setmana Santa inicia una programació cultural amb un concert del Cercle Catòlic

El diumenge al matí els indis i els vaquers van conquistar l’Auditori de Torrent. En el marc de la programació de “concerts per a tota la família”, la Unió Musical de Torrent, sota la direcció de Frank de Vuyst, va oferir un programa en dues sessions de música de l’oest amb peces tan reconegudes com Els 7 magnífics, de Elmer Bernstein, o The cowboys, de John Williams. L’ambientació de l’escenari en el vell oest, amb els músics caracteritzats d’indis i vaquers, així com algunes escenificacions van animar i van amenitzar les dues vetlades, en les quals van gaudir majors i xicotets.

Setmana Cultural JCHHSS
La Junta Central de Germandats de Setmana Santa Torrent va iniciar divendres passat la seua Setmana Cultural, amb la música com a protagonista. Les activitats van començar amb un concert de la banda infantil i l’orquestra del Cercle Catòlic, sota la direcció d’Ángel Chulià i José Baixauli, respectivament, a la Casa Museu de la Setmana Santa.

En el marc d’aquesta setmana cultural per a el pròxim dia 15, divendres, s’ha programat un altre concert, en aquest cas de la Unió Musical de Torrent. També a les 20 hores a la Casa Museu, Rafael Ortí dirigirà a l’orquestra d’iniciació i Adrián Fernández a la banda d’iniciació.

La programació de la Setmana Cultural de la Setmana de Torrent conclourà dissabte que ve, dia 16, amb el ja tradicional certamen de bandes de cornetes i tambors. Des de les 17.30 hores les bandes de les germandats participants es dirigiran en cercavila fins al museu, on a les 18 hores començarà el concert.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent posa en marxa el seu Pla Local de Gestió de Residus Domèstics i Assimilables

El pròxim 22 de setembre a les 19 h, a la sala d’actes de l’ajuntament, tindrà…