Inicio Notícies L’Auditori acull increïbles maquetes històriques

L’Auditori acull increïbles maquetes històriques

4 minuto leer

La trobada va estar amenitzada amb diferents activitats, com el premi especial dirigit a vehicles civils que han sigut llegenda del món de les competicions de ral·lis

Este cap de setmana, Torrent ha sigut la seu del XXIII Concurs i la Fira de Modelisme AMT. Des de dissabte fins a diumenge, l’Auditori ha acollit una mostra representativa del modelisme estàtic nacional i internacional, organitzada per l’Associació Modelista de Torrent (AMT). Un gran nombre de persones, entre les quals es trobaven professionals i experts en la matèria, s’han acostat per a visitar l’exposició i gaudir de les maquetes d’avions, vaixells, camions i altres reconstruccions històriques.

La fira s’ha convertit en una cita anual marcada en el calendari, ja que s’hi exposen grans treballs únics i de qualitat fabricats a mà. Com a novetat en esta edició, s’ha organitzat un concurs especial titulat Legends of Rallies – European vs Japenese Cars, que va concedir un premi dirigit a vehicles civils que durant diverses dècades han sigut llegendes en el món de les competicions de ral·lis.

Una altra de les novetats va ser la participació de l’empresa Pegaso Models que, com a convidada d’honor, va exposar un gran nombre de peces, així com una demostració de pintura a càrrec de Pietro Balloni. També es va fer la presentació del llibre F.A.Q Dioramas de Rubén González; una guia amb informació detallada que explica com construir diorames i ambientacions.

Els més xicotets també van tindre un espai dedicat, en el qual es van poder iniciar en el món del modelisme amb un taller infantil de pintura de figures de la sèrie The SMIG Riders. A més, la plaça de l’Auditori va estar repleta d’una gran varietat d’estands amb productes dedicats al món del modelisme perquè els visitants pogueren adquirir qualsevol detall com a record de la fira.

La fira va concloure diumenge al matí amb el lliurament de premis als participants amb la presència del regidor de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo, i del regidor d’Atenció a les Persones, Francesc Carbonell.

Totes les mencions i premis poden consultar-se en la següent adreça electrònica: http://amttorrent.org/wp-content/uploads/2017/04/premios-amt-2017.pdf

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

El Auditori acoge increíbles maquetas históricas

4 minuto leer
El encuentro estuvo amenizado con diferentes actividades, como el premio especial dirigido a vehículos civiles que han sido leyenda del mundo de las competiciones de rallyes
Este fin de semana, Torrent ha sido la sede del XXIII Concurso y la Feria de Modelismo AMT. Desde el sábado hasta el domingo, el Auditori ha acogido una muestra representativa del modelismo estático nacional e internacional, organizada por la Asociación Modelistas de Torrent (AMT). Un gran número de personas, entre los que se encontraban profesionales y expertos en la materia, se han acercado para visitar la exposición y disfrutar de las maquetas de aviones, barcos, camiones, y otras reconstrucciones históricas.
La feria se ha convertido en una cita anual en el calendario, puesto que está formada de grandes trabajos únicos y de calidad fabricados a mano. Como novedad en esta edición se ha organizado un concurso especial titulado: ‘Legends of Rallyes – European vs Japenese Cars’, que contó con un premio dirigido a vehículos civiles que durante varias décadas han sido leyendas en el mundo de las competiciones de rallyes.
Otra de las novedades fue la participación de la empresa Pegaso Models, que como invitado de honor, expuso  un gran número de piezas, así como una demostración de pintura a cargo de Pietro Balloni. También se presentó del libro F.A.Q Dioramas de Rubén González. Una guía con información detallada  que explica cómo construir dioramas y ambientaciones
Los niños y niñas también tuvieron un espacio dedicado a ellos y en el que se pudieron iniciar en el mundo del modalismo, con un taller infantil de pintura de figuras de la serie The SMIG Riders. Además, la plaza del Auditori estuvo repleta de una gran variedad de stands con productos dedicados al mundo del modalismo, para que los visitantes pudieran adquirir cualquier detalle como recuerdo de la feria.
La feria concluyó el domingo por la mañana con la entrega de premios a los participantes. Con la presencia del concejal de Seguridad Ciudadana, José Antonio Castillejo, y Francesc Carbonell, concejal de Atención a las personas. Puede consultarse todas las menciones y premios en la siguiente dirección electrónica: http://amttorrent.org/wp-content/uploads/2017/04/premios-amt-2017.pdf
Ver más artículos relacionados
Ver más en Cultura

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent llena el Auditori en sus conciertos de clausura

A lo largo de la semana renombrados intérpretes del panorama nacional e internacional han …