Inicio Notícies L’Auditori acull increïbles maquetes històriques

L’Auditori acull increïbles maquetes històriques

4 min read

La trobada va estar amenitzada amb diferents activitats, com el premi especial dirigit a vehicles civils que han sigut llegenda del món de les competicions de ral·lis

Este cap de setmana, Torrent ha sigut la seu del XXIII Concurs i la Fira de Modelisme AMT. Des de dissabte fins a diumenge, l’Auditori ha acollit una mostra representativa del modelisme estàtic nacional i internacional, organitzada per l’Associació Modelista de Torrent (AMT). Un gran nombre de persones, entre les quals es trobaven professionals i experts en la matèria, s’han acostat per a visitar l’exposició i gaudir de les maquetes d’avions, vaixells, camions i altres reconstruccions històriques.

La fira s’ha convertit en una cita anual marcada en el calendari, ja que s’hi exposen grans treballs únics i de qualitat fabricats a mà. Com a novetat en esta edició, s’ha organitzat un concurs especial titulat Legends of Rallies – European vs Japenese Cars, que va concedir un premi dirigit a vehicles civils que durant diverses dècades han sigut llegendes en el món de les competicions de ral·lis.

Una altra de les novetats va ser la participació de l’empresa Pegaso Models que, com a convidada d’honor, va exposar un gran nombre de peces, així com una demostració de pintura a càrrec de Pietro Balloni. També es va fer la presentació del llibre F.A.Q Dioramas de Rubén González; una guia amb informació detallada que explica com construir diorames i ambientacions.

Els més xicotets també van tindre un espai dedicat, en el qual es van poder iniciar en el món del modelisme amb un taller infantil de pintura de figures de la sèrie The SMIG Riders. A més, la plaça de l’Auditori va estar repleta d’una gran varietat d’estands amb productes dedicats al món del modelisme perquè els visitants pogueren adquirir qualsevol detall com a record de la fira.

La fira va concloure diumenge al matí amb el lliurament de premis als participants amb la presència del regidor de Seguretat Ciutadana, José Antonio Castillejo, i del regidor d’Atenció a les Persones, Francesc Carbonell.

Totes les mencions i premis poden consultar-se en la següent adreça electrònica: http://amttorrent.org/wp-content/uploads/2017/04/premios-amt-2017.pdf

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

También le puede interesar

El festival Arrels de Torrent plena l’Auditori en els seus concerts de clausura

Al llarg de la setmana importants intèrprets del panorama nacional i internacional han ofe…