Inicio Notícies Educació L’alumnat del projecte Erasmus+ del col·legi Montsió visita l’Ajuntament de Torrent

L’alumnat del projecte Erasmus+ del col·legi Montsió visita l’Ajuntament de Torrent

3 min read

21 alumnes estrangers i 8 professors realitzaran diferents activitats aquesta setmana amb l’objectiu de tractar sobre la reducció de l’abandonament escolar prematur

21 alumnes estrangers i 8 professors es van reunir ahir al matí a la sala de plens de l’Ajuntament de Torrent, emmarcat en el projecte Erasmus+ KA229 Tackling Early Leaving – Out of Box Education (TELOBE) del col·legi Ntra. Sra. de Montsió. l’objectiu principal del qual és la reducció de l’abandonament escolar prematur (ESL per Early School Leaving de l’anglés).
Durant la setmana del 17 al 21 de febrer té lloc en el col·legi de Montsió la primera mobilitat d’alumnat que, a més, aquesta setmana realitzarà diferents activitats culturals i educatives com una gymcana pel centre històric de València o una activitat de geocaching en el Centre Mediambiental del Vedat, entre altres.
La regidora d’Educació, Patricia Sáez, i el regidor de Medi Ambient, Francisco José Arnau, van rebre als xiquets i xiquetes i els van donar la benvinguda desitjant que “gaudiu d’aquesta iniciativa que és una experiència única d’aprenentatge”.
El projecte té com a objectiu oferir un visió innovadora i creativa per a reduir el ESL, estimulant els estudiants a participar en una educació formal i no formal més atractiva, per a aconseguir el nivell desitjable de coneixement, habilitats i competència i augmentar el seu compromís amb la qualitat educativa, així com el seu interés per a aprendre i convertir-se en membres actius i responsables de la nostra societat, compromesos activament en el mercat laboral.

Durant els dos cursos escolars en els quals es durà a terme el projecte es realitzaran cinc mobilitats d’estudiants i professorat a cadascun dels països que formem part: Bulgària, Romania, Itàlia, Croàcia i Espanya.

 

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Educació
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Els guanyadors de Talents de Casa visiten l’Ajuntament de Torrent

L’alcalde Jesús Ros i la regidora de Cultura, Susi Ferrer, van rebre ahir a la vespr…