60 persones aturades accediran a un lloc de treball

L’Ajuntament de Torrent ha fet públic a través de la web municipal l’anunci de convocatòria per a la constitució de borses de treball d’ocupació social. La comissió de baremació designada ha dut a terme el procés selectiu convocat amb les sis borses de treball d’ocupació social dirigides a persones desocupades, una vegada finalitzat l’estudi dels expedients segons les bases reguladores de la convocatòria.

Així, es constituiran sis borses de treball d’ocupació social: d’oficial agrícola, d’oficial pintor, d’oficial d’obra, de peó agrícola, de peó pintor i de peó d’obra. Atenent criteris socials, jóvens, dones i famílies nombroses i monoparentals seran els principals beneficiaris d’esta iniciativa impulsada per l’actual equip de govern socialista, per la qual 60 persones aturades tindran l’oportunitat d’accedir a un lloc de treball.

Les responsabilitats familiars, ser víctima de la violència de gènere o estar empadronat a Torrent són alguns dels punts que s’han tingut en compte a l’hora de dur a terme la baremació i de publicar les llistes. A fi d’arribar al major nombre de famílies possibles, l’Ajuntament ha establit com un dels criteris que només un membre per unitat familiar puga accedir a la borsa.

“L’equip de govern socialista es va comprometre a confeccionar una borsa d’ocupació social, compromís que ha complit amb escreix, atenent criteris socials que ajudaran les famílies que més ho necessiten i a més es pagaran uns sous equiparats als empleats públics”, explica el regidor de Promoció Econòmica, Andrés Campos.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

También le puede interesar

Torrent posa en marxa el seu Pla Local de Gestió de Residus Domèstics i Assimilables

El pròxim 22 de setembre a les 19 h, a la sala d’actes de l’ajuntament, tindrà…