Inicio Notícies L’Ajuntament millora l’asfaltat del carrer de Santa Rosa de Lima

L’Ajuntament millora l’asfaltat del carrer de Santa Rosa de Lima

3 min read

L’Ajuntament de Torrent continua les obres de millora en diferents punts de la ciutat. Un és el carrer de Sant Rosa de Lima, situat en el Vedat, on ja han finalitzat les actuacions de millora.

Les intervencions dutes a terme, que formen part del Pla de Millora i Manteniment de les Vies Públiques posat en marxa per l’Ajuntament de Torrent amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de la ciutadania, són la pavimentació de la calçada. D’altra banda, en la intersecció de Santa Rosa de Lima amb Joaquim Costa, també s’ha dut a terme la reparació del ferm.

“El nostre compromís és el de millorar la mobilitat i la seguretat diària dels nostres veïns i veïnes amb l’objectiu de millorar la seua qualitat de vida”, explica Inma Amat, regidora de Gestió de la Ciutat i Seguretat.

Millora de la mobilitat

Aquestes intervencions en l’asfaltat de la via pública, que continuen la línia d’actuació marcada per l’equip de govern en la zona i en tots els barris de Torrent, se sumen a altres iniciatives en matèria de mobilitat, després de millorar-se el curs passat la circulació i la seguretat als carrers de Santa Rosa de Lima i Joaquim Costa, i convertir ambdues en vies de circulació de sentit únic, i col·locar una nova senyalística en el lloc, “actuacions alineades amb les directrius europees, amb les quals s’inverteix en un model de ciutat més amable que promou espais segurs i una mobilitat urbana sostenible”, argumenta Raúl Clarament, regidor de Mobilitat.

 

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Alícia Pallardó i Sandra Peris s’acomiaden del seu regnat en les Falles 2021

Les falleres majors de Torrent i les seues corts d’honor reben l’afecte del mó…