Inicio Notícies Medi Ambient L’Ajuntament i l’AVV El Vedat organitzen una xarrada sobre el control de la processionària

L’Ajuntament i l’AVV El Vedat organitzen una xarrada sobre el control de la processionària

2 min read

La xarrada tindrà lloc el 19 d’octubre
en la seu de l’associació

L’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal Nous Espais, posa en marxa la campanya de control de plagues de la processionària per a prevenir la seua aparició en pins de jardins, col·legis i altres instal·lacions públiques. Així mateix, el consistori ofereix un servei de tractament als propietaris de parcel·les privades que el sol·liciten, amb la finalitat de fer extensiu el tractament i evitar així afeccions en totes les zones forestals, tant si són propietats particulars com si es tracta d’espais públics.
Tots els veïns que vulguen ampliar la informació sobre el tractament i els serveis que ofereix l’Ajuntament de Torrent, amb la col·laboració de l’AVV El Vedat, poden participar en la xarrada sobre el control de la processionària dels pins, que tindrà lloc aquest dimarts 19 d’octubre, en la seu de l’AVV El Vedat (carrer de la Font de Sant Lluís, 16).

L’entrada a la xarrada estarà oberta a tot el públic i no és necessari inscriure-s’hi prèviament.

Els particulars que vulguen sol·licitar el servei d’aquest tractament que ofereix l’Ajuntament poden descarregar l’imprès de sol·licitud des de la pàgina web de Nous Espais, on trobaran a més tota la informació complementària.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Medi Ambient
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent acull ‘Leyendas del deporte’, la reeixida mostra del Museu de l’Esport

Una exposició en l’ Antic Mercat reuneix prop de 300 objectes relacionats amb les grans ll…