Inicio Juventud y Deportes L’Ajuntament de Torrent substitueix la tanca del Poliesportiu Anabel Medina

L’Ajuntament de Torrent substitueix la tanca del Poliesportiu Anabel Medina

1 minuto leer

Aquesta intervenció, que compta amb un pressupost de 90.000 euros, té com a objectiu garantir la seguretat dels vianants

L’Ajuntament de Torrent continua amb el desenvolupament d’una bateria de millores en tota la ciutat. Gràcies al romanent generat per la gestió de l’exercici 2019, i amb l’objectiu de donar resposta a les reivindicacions i necessitats de la ciutadania arreplegades en les propostes veïnals, en els últims dies s’han iniciat els treballs de substitució del clos perimetral del Poliesportiu Municipal Anabel Medina. L’antiga tanca serà substituïda per una nova de disseny contemporani, en una intervenció que ha sigut pressupostada en 90.000 euros.

La regidora d’Urbanisme, Inma Amat, ha destacat que “l’antiga tanca de malla presentava una deterioració en la part que dóna a la carretera de Montserrat. Amb aquesta actuació continuem amb la millora de les instal·lacions i serveis de Torrent, es garanteix la seguretat dels vianants i, a més, es millora la imatge de la ciutat en una de les seues entrades”.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Juventud y Deportes
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

La Asociación de Vecinos El Vedat organiza el I Mercado de Artesanía El Vedat

Este evento tendrá lugar el próximo sábado 23 de abril, de 9h a 14h, en la calle Font de S…