Inicio Notícies Medi Ambient L’Ajuntament de Torrent ofereix una xarrada informativa per a prevenir l’aparició de procesionaria

L’Ajuntament de Torrent ofereix una xarrada informativa per a prevenir l’aparició de procesionaria

3 min read

Els propietaris de parcel·les privades poden sol·licitar el servei del tractament fins al 25 d’octubre en les oficines de Nous Espais o telemàticament

Amb la finalitat de prevenir l’aparició de plagues de la procesionaria, l’Ajuntament de Torrent, en col·laboració amb l’AV El Vedat i a través de l’empresa municipal Nous Espais, va realitzar el dilluns a la vesprada una xarrada informativa en el local social de l’associació de veïns. D’aquesta forma, es va oferir tota la informació necessària sobre el servei que des de **Nous **Espais s’ofereix als propietaris de parcel·les privades que el sol·liciten per a evitar afeccions de procesionaria.


De la mà dels tècnics de Nous Espais i dels regidors de Medi Ambient, Francisco José Arnau, i de Sanitat, Marina Olivares, es va explicar als veïns i veïnes el servei, que consisteix en la realització d’un tractament preventiu de endoterápia. D’aquesta manera, els pins queden protegits i així s’evita l’aparició de les bosses de niu. Després del procés, els tècnics realitzen un seguiment per a comprovar l’efectivitat i, al mateix temps, fer treballs de retirada si existira algun niu.


Durant la tardor, l’Ajuntament de Torrent, a través de l’empresa municipal Nous Espais, posa en marxa la campanya de control de plagues de la procesionaria per a prevenir la seua aparició en pins de jardins, col·legis i altres instal·lacions públiques. D’igual manera, s’ofereix un servei de tractament als propietaris de parcel·les privades que el sol·liciten i evitar afeccions, tant en les pròpies propietats com en la via pública.

Les sol·licituds dels particulars es poden descarregar des de la pàgina web: www.nousespais.es, on trobaran la informació complementària, o bé arreplegar en les oficines. Fins al 25 d’octubre es poden presentar les sol·licituds en les oficines de Nous Espais podent tramitar-se, a més, telemàticament.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Medi Ambient
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent, protagonista del VII Circuit MTB València

Més de 600 ciclistes realitzaran una marxa i una crono a Torrent els dies 15 i 16 de febre…