Inicio Notícies Economia L’Ajuntament de Torrent ja ha destinat més de 210.000 € a ajudes a pimes, autònoms i comerços locals afectats per la crisi del Covid-19

L’Ajuntament de Torrent ja ha destinat més de 210.000 € a ajudes a pimes, autònoms i comerços locals afectats per la crisi del Covid-19

2 min read

Fins al moment s’han concedit 356 subvencions de 700€ i 350€

L’Ajuntament de Torrent ha publicat la tercera remesa del pagament de les ajudes municipals directes a pimes, autònoms i comerços locals afectats per la crisi del Covid-19. D’aquesta forma, el consistori ja ha destinat un import total de 210.350 € a aquestes ajudes.

En aquesta tercera remesa es concedeixen 80 subvencions de 700 euros per als beneficiaris que desenvolupen activitats incloses en l’àmbit d’aplicació d’aquestes ajudes a través d’un local en règim d’arrendament i que hagueren sigut objecte de suspensió del seu exercici. A aquestes, se sumen 45 subvencions de 350 per a aquelles que desenvolupen activitats incloses en l’àmbit d’aplicació d’aquestes assistències i no siga mitjançant un local en règim d’arrendament.
Fins avui, un total de 356 pimes, autònoms i comerços locals han sigut beneficiàries d’aquestes ajudes. D’elles, 111 corresponents a 350€, i 245 de 700€.

Aquestes subvencions estan incloses dins del Pla d’Actuació Municipal contra el COVID-19 i compten amb un pressupost total de 900.000 €, partida que garanteix que tots els comerciants i petites empreses que han sol·licitat l’ajuda i complisquen amb els requisits que es marcaven en les bases cobraran la subvenció de l’Ajuntament.

Ver más artículos relacionados
Ver más en Economia
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

La FDM impulsa una nova manera de practicar esport a casa amb classes virtuals amb monitors en directe

Els torrentins i torrentines podran seguir en forma gràcies a les noves tecnologies i a un…