Inicio Notícies L’Ajuntament de Torrent informa els veïns i veïnes sobre els projectes de millora de la plaça de les Fonts, Massanassa, Sant Domènech i Sant Francesc

L’Ajuntament de Torrent informa els veïns i veïnes sobre els projectes de millora de la plaça de les Fonts, Massanassa, Sant Domènech i Sant Francesc

3 min read

Amb l’objectiu de donar a conéixer el Projecte de reordenació de la plaça de les Fonts i el seu entorn (Centre Històric) i el Projecte de pavimentació del carrer Sant Francesc, que prompte es posaran en marxa, l’Ajuntament de Torrent va organitzar ahir a la vesprada en el Consell Agrari Municipal una xarrada informativa amb els veïns i veïnes de la zona. L’alcalde Jesús Ros, la regidora d’Urbanisme, Inma Amat, tècnics municipals i responsables de les obres, van explicar amb tot detall els passos a seguir “en aquestes dues importants actuacions que milloraran la imatge d’aquests carrers històrics, dotant-les de totes les millores d’accessibilitat i renovant els seus serveis”, va destacar l’alcalde.

Amb el primer projecte, emmarcat en l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (EDUSI) cofinançada al 50% amb fons europeus FEDER, es millorarà l’accessibilitat de la plaça dels Fonts i carrers Massanassa i Sant Domènech, eliminant els obstacles, dotant-les d’un paviment adequat per al trànsit per als vianants. D’aquesta manera, es projecta una nova xarxa de pluvials, així com la renovació de la xarxa de distribució d’aigües més antiga.

Amb el projecte de Pavimentació del carrer Sant Francesc, s’aconseguirà facilitar el trànsit per als vianants i donar compliment a la normativa actual d’accessibilitat. La nova secció proposada es defineix com una “plataforma única” amb itinerari per als vianants i rodat al mateix nivell, en tant que l’ample de carrer no permet un altre tipus d’actuació conforme a la normativa d’accessibilitat. Per tant, es dissenyarà una via amb preeminent caràcter per als vianants en què el trànsit per als vianants i rodat es realitza al mateix nivell.

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Notícies
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

L’Ajuntament de Torrent continua amb la recuperació de les zones verdes del Vedat

Els serveis de jardineria treballen en la neteja de les faldes del Vedat pròximes a Mirama…