Inicio Notícies Economia L’Ajuntament de Torrent ha rebut 278 peticions per a sol·licitar les ajudes del Pla Parèntesi fase 2

L’Ajuntament de Torrent ha rebut 278 peticions per a sol·licitar les ajudes del Pla Parèntesi fase 2

2 min read

El termini continua obert fins al pròxim 8 de juny

L’ajuntament de Torrent manté obert el termini per a sol·licitar les Ajudes Parèntesis fase 2, fins al 8 de juny. En aquesta segona etapa s’ha ampliat les bases perquè sectors, fins ara no beneficiats, puguen rebre les subvencions.

Entre les activitats que aquesta vegada es beneficiaran de la convocatòria es troben les perruqueries, els serveis de fotografia, les floristeries o els taxistes. Fins hui s’han recepcionat 278 sol·licituds de les quals: 70 són de perruqueries, 53 de bars i la resta d’altres serveis.

Aquestes ajudes, directament gestionades pel consistori, estan dirigides per a aquells comerços que tinguen el domicili fiscal o el local a Torrent, l’empresa o l’autònom tinga un màxim de 10 treballadors i no haja sigut beneficiari ni de la primera fase, ni tampoc en un altre municipi.

“En aquesta segona fase volem arribar a un major nombre de persones de diferents sectors afectades per la crisi”, ha afegit la regidora de l’àrea d’Hisenda, Esmeralda Torres.

 

 

 

 

 

Ver más artículos relacionados
Ver más en Economia
Los comentarios están cerrados

También le puede interesar

Torrent tindrà una brigada permanent per al manteniment de les zones forestals

La Junta de Govern Local va adjudicar dilluns el contracte per al servei de conservació de…